Шотландія проти Іспанії. Чи відбудеться довгоочікувана перемога шотландців над іспанцями?

У вівторок, 28 березня, на стадіоні "Гемпден Парк" відбудеться поєдинок між збірними Шотландії та Іспанії в рамках кваліфікації до Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шотландія проти Іспанії

Шотландія

Збірна Шотландії потрапила в робочу групу у відборі на чемпіонат Європи 2024 року, в якому цілком може поборотися як мінімум за другу позицію. Крім Іспанії, команда боротиметься за вихід на Євро-2024 з Норвегією, Кіпром і Грузією, і з усіма цими суперниками може розраховувати на хорошу гру.

Майбутній поєдинок зі збірною Іспанії стане для шотландців чудовою можливістю помірятися силами з головним суперником. Головним завданням господарів буде грати від оборони та безпомилково, а вже потім думати про якісь атакувальні дії, і така тактика цілком може принести їм успіх.

Іспанія

Збірна Іспанії по праву вважається фаворитом своєї групи і в кожному новому матчі наближає себе до прямої путівки на майбутній чемпіонат Європи. Після провального виступу на Чемпіонаті світу в Катарі Фуріа Роха розраховує реабілітуватися перед уболівальниками та повернути собі колишню славу.

У збірній Іспанії відбувається зміна поколінь, крім того, тепер команда буде грати під керівництвом нового головного тренера Луїса Де ла Фуенте. Буде цікаво подивитися, як зміниться гра збірної Іспанії при новому тренері і чи зможуть гості взяти всі три очки в майбутньому матчі.

Шотландія проти Іспанії

Шотландія проти Іспанії факти

  • Останній раз Шотландія та Іспанія грали в 2011 році: іспанці перемогли 2:1;
  • Останній раз збірна Шотландії обігравала Іспанію ще в 1984 році;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Шотландії та Іспанії ставка була на понад (2,5) 2,15;
  • Одразу в чотирьох з п'яти останніх матчів між цими суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 2,0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч другого раунду кваліфікації до Чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Шотландії можна поставити за 5,30, на нічию – за 3,80, а на перемогу Іспанії - за 1,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще одне цікаве протистояння у другому турі відбору на Євро-2024, в якому фаворит матчу повинен буде підтвердити цей статус на виїзді. Збірна Іспанії однозначно розраховує на перемогу в цьому матчі, але шотландці можуть претендувати на хороший результат вдома, якщо зуміють вистояти і надійно грати біля своїх воріт. Крім того, господарі навряд чи просидять весь матч в обороні і шукатимуть щастя в атаці. Хорошим вибором здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0