Славія Мозир – Динамо Мінськ. Чи продовжить «Динамо» перемагати на старті сезону?

2 квітня в рамках 2-го туру Вищої ліги Білорусі на стадіоні «Юність Арена» (Мозир) зустрінуться команди «Славія Мозир» і «Динамо» Мінськ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Славія Мозир – Динамо Мінськ

Славія Мозир

Славія невдало увійшла в новий сезон, поступившись на виїзді Мінську в дебютному матчі 0:2. Підопічні Івана Біончика в першому таймі показали хороший рівень гри, відповідаючи на всі атаки господарів. При цьому "слов'яни" помилилися, дозволивши господарям відкрити рахунок. Після перерви "червоно-чорні" побігли відіграватися, натомість гості знову помилилися, через що Руцький випадково зрізав м'яч у власні ворота.

«Славія» посідає 14-е місце в турнірній таблиці, клуб не має очок, різниця всього 0:2.

Динамо Мінськ

Динамо впевнено провело стартовий матч сезону, здолавши вдома Іслоч з рахунком 3:0. Підопічні Вадима Скрипченка відмінно увійшли у зустріч, вже на 8-й хвилині команда зуміла вийти вперед. Надалі «біло-сині» продовжували тримати ситуацію на полі під своїм контролем, уже у другому таймі спокійно добивши суперника. Перемогу мінчанам принесли точні удари Оріньо, Хващинського та Морозова.

Динамо займає перше місце в турнірній таблиці, набравши 3 очки, різниця забитих і пропущених м'ячів 3:0.

Славія Мозир – Динамо Мінськ

Славія Мозир – Динамо Мінськ факти

  • Менше 2,5 голів в останніх 3 зустрічах Славії Мозир 1,85.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом цієї зустрічі букмекери бачать мінських футболістів. Котирування на перемогу мозирської Славії становили 5,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування зупинилися на Динамо Мінськ, на рівні 1,67. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.85 «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.89. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Славія важко вступає в сезон, зазнавши поразки в першому колі. Динамо виглядає набагато переконливіше, команда має намір боротися за медалі нинішнього чемпіонату. У найближчій грі хлопці Скрипченка виграють, "біло-сині" навіть на виїзді обіграють "слов'ян": перемога мінського "Динамо" - 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0