Арсенал проти Лідса. Чи візьмуть «каноніри» ще три очки вдома?

У суботу, 1 квітня, "Арсенал" зустрінеться з "Лідсом" на "Емірейтс Стедіум" у 29-му турі Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Лідс".

«Арсенал»

«Арсенал» впевнено очікує таблицю Прем'єр-ліги та дуже близьких до перемоги в чемпіонаті. Для цього лондонцям під керівництвом Мікеля Артеті потрібно видати вдалий фінішний відрізок сезону і якомога менше втрачати око, а краще всього цього не робити.

У наступному матчі «каноніри» мають намір порадувати своїх уболівальників і продовжити переможну серію в АПЛ. В останніх матчах Арсенал показав хороший рівень гри, команда без проблем перемогла суперників, але після перерви на ігри збірних невідомо, в якому стані футболісти підійдуть до наступного матчу.

Лідс

цей сезон «Лідс» веде відчайдушну боротьбу за збереження прописки в еліті англійського футболу, і кожен новий дуже важливий для матчу команди. Якщо Білі перебувають над зоною вильоту, але висока щільність команди в нижній частині турнірної таблиці не дозволяє їм розслаблятися.

Попереду у «Лідса» дуже важкий виїзний матч, в якому розраховувати, на які очки буде проблематично. У такому матчі потрібно, насамперед, думати про надійну гру біля своїх ворох, адже їх головним завданням буде не пропустити швидкий м’яч, який явно переламує всю стратегію Лідса в поєдинку.

Арсенал проти Лідса

Арсенал проти Лідс факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" переміг "Лідс" з рахунком 1:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами чемпіонату Англії ставка на більше (2,5);
  • Крім того, у трьох з останніх п'яти ігор між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,92;
  • Арсенал виграв останні п'ять матчів проти Лідса у всіх турнірах;
  • Переможна серія "Арсенала" в АПЛ налічує шість ігор поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч 29-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити 1,28, на ніч — 5,9, а на перемогу Лідса за 10,91. Завантажте 1xbet на телефон і заробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» продовжує лідирувати в Прем'єр-лізі та вийти до довгоочікуваного чемпіонату, тому домашні матчі проти слабших суперників справедливо вважають чудовим шансом для команди взяти ще три очки. Каноніри є явними фаворитами матчу проти Лідса, і разом зі своїми вболівальниками вони повідомляють усі сили для перемоги. Вирішальна роль у цій зустрічі має перемогти клас господарів та їх поточну форму, таким логічним вибором буде ставка на фору 1 (-1,5) за 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0