Манчестер Сіті проти Ліверпуля. Хто переможе в центральному матчі туру?

У суботу, 1 квітня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" в рамках 29-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Ліверпуля".

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» демонструє надійну триматчеву переможну серію в Прем’єр-лізі, але все ще значно відстає від «Арсеналу», хоча у них є гра в запасі. Команді Пепа Гвардіоли необхідно набрати максимум очок в матчах, що залишилися, щоб отримати право на захист титулу.

Попереду у «городян» дуже серйозний і принциповий суперник, якому команда поступилася в першому турі поточного розіграшу Прем'єр-ліги. Гравці «Манчестер Сіті», безумовно, налаштовані взяти реванш у «Ліверпуля» і докладуть максимум зусиль на своєму стадіоні для переможного результату.

Ліверпуль

Ліверпуль посідає лише шосте місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги і далекий від повернення до першої четвірки, місце в якій дасть йому можливість зіграти в Лізі чемпіонів наступного сезону. "Червоні" однозначно будуть боротися до останнього, адже Прем'єр-ліга - єдиний турнір, в якому команда продовжує брати участь.

У наступному матчі "Ліверпуль" спробує взяти не тільки три наступні очки, але й спробує підбити "Манчестер Сіті" в боротьбі за чемпіонський трофей. Команда Юргена Клоппа буде аутсайдером нової зустрічі, але навряд чи такий статус сильно збентежить німецького тренера та його гравців.

Манчестер Сіті проти Ліверпуля

Манчестер Сіті – Ліверпуль факти

  • У матчі першого туру цього сезону Ліги Ліверпуль переміг Манчестер Сіті з рахунком 1:0;
  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Ліги: Манчестер Сіті переміг Ліверпуль 3-2 2,58;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, становила 1,68;
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між командами чемпіонату Англії робили ставку на тотал-овер (3,5);
  • Манчестер Сіті не програє вже десять матчів поспіль у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч чергового туру чемпіонату Англії: ви можете зробити ставку на перемогу Манчестер Сіті з коефіцієнтом 1,55, на нічию за 4,45, а на перемогу Ліверпуля - за 5,93. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч нового раунду Чемпіонату Англії між двома топовими британськими командами, які в поточному розіграші вирішують різні завдання. «Манчестер Сіті» не повинен втрачати очки в боротьбі за титул, а «Ліверпуль» все ще не втрачає надії фінішувати в першій четвірці турнірної таблиці за підсумками сезону. Останніми роками суперники радують результативною та видовищною грою в стикових матчах, тому є сенс знову повірити у велику кількість голів у новому матчі та зробити ставку на тотал овер (3) за 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0