Баварія – Боруссія D. Чи виграє Баварія в першому матчі в Тухелі?

У суботу, 1 квітня, на «Альянц Арені» відбудеться поєдинок «Баварія» — «Бохум» у рамках 26-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" проти "Боруссії"

Баварія

Під час міжнародної перерви Баварія здивувала футбольну спільноту, звільнивши головного тренера Юліана Нагельсманна. Замість нього призначено екс-тренера дортмундської "Боруссії", "ПСЖ" і "Челсі" Томаса Тухеля, якого в цьому сезоні покликано виграти кілька трофеїв для команди.

Баварія продовжує активну боротьбу за перемогу на кількох фронтах, але в чемпіонаті останнім часом грає непереконливо і втратила лідерство. У матчі з «Боруссією» мюнхенці спробують не тільки обіграти принципового суперника, а й повернутися на перше місце в турнірній таблиці.

Боруссія Д

«Джмелі» в останньому турі чемпіонату Німеччини скористалися осічкою головного конкурента в боротьбі за титул і зуміли вирватися в одноосібний лідер турнірної таблиці. Дортмундська "Боруссія" випереджає "Баварію" лише на один бал, але з моральної точки зору настрій у гравців дортмундської команди значно кращий.

Майбутня виїзна зустріч – чудова нагода для гостей закріпити лідерство в Бундеслізі та довести невипадковість свого успіху у другому турі чемпіонату. Боруссія Д приїде в Мюнхен не вижити чи не програти, а шукатиме свої шанси біля чужих воріт, щоб взяти всі три очки.

Баварія – Боруссія D

Баварія – Боруссія D факти

  • У першому турі цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Баварія» та «Боруссія» Дортмунд зіграли внічию 2:2;
  • В останніх семи матчах між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (3,5) 1,92;
  • Крім того, в останніх семи матчах між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, була 1,46;
  • Баварія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Боруссії Дортмунд у всіх турнірах;
  • Востаннє дортмундська "Боруссія" програвала в Бундеслізі 11 листопада 2022 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування центрального матчу 26-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити 1,54, на нічию — 5,20, на перемогу Боруссія Д - 5,10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч не лише наступного туру німецької Бундесліги, а й усього другого туру, в якому, можливо, вирішуватиметься доля чемпіонського титулу. Лідируюча дортмундська "Боруссія" зіграє на виїзді з чинним чемпіоном мюнхенською "Баварією", яку на цей матч приведе новий головний тренер Тухель, який раніше працював зі Шмелями. Цей фактор, звичайно, додасть цілісності такій грі. Останніми роками суперники радують видовищним футболом в очних матчах, тому є сенс робити ставку на тотал овер (3,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0