Інтер – Фіорентина. Чи продовжать «фіалки» безпрограшну серію?

1 квітня в матчі 28-го туру італійської Серії А на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) (Мілан) поміряються сили "Інтера" і "Фіорентини".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Фіорентина".

Інтер

Інтер програє другий матч поспіль на цій внутрішній арені, разу вдома команда поступилася з мінімальним рахунком Ювентусу 0:1. Підопічні Сімейні Індзаги в ігровому плані виглядали набагато переконливіше, команда володіла м'ячем 69% ігрового часу. Ще в першому таймі "чорно-сині" помилилися, дозволивши "старій синьйорі" вийти вперед. Решту матчу «змії» провели атаку вх, але врятувати, хоча в нічію їм не вдалося.

Інтернаціонале дає третє місце в чемпіонаті з 50 очками та різницею м'ячів 47:31.

Фіорентина

Фіорентина не проводить течію 9 зустрічей на всіх рівнях, в останньому турі італійської Серії А команда вдома перемогла Лечче 1:0. Підопічні Вінченцо Італіяно виглядали на полі значно переконливіше, команда зуміла замкнути «вовків» на їх половині поля. У середині першого тайму "лілії" змусили гостей помилитися, Галло випадково зрізав м'яч у власні ворота. Надалі «фіолетові» продовжували йти вперед, але зміцнити перевагу їм не вдалося.

Фіорентина піднялася на дев'яте місце в чемпіонаті з 37 очками при співвідношенні м'ячів 32:31.

Інтер – Фіорентина

Факти про матч "Інтер" - "Фіорентина".

  • Фіорентина зіграла останні 4 матчі в Серії А 5.0;
  • Менше 2,5 голів у 8 з останніх 10 ігор Інтера 1,98;
  • У кожного з останніх 3 матчів між собою обидві команди забивають;
  • Інтер не програв Фіорентині вже 13 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери цієї зустрічі бачать міланців фаворитами. Котирування на перемогу "Інтера" становили 1,74. Можна поставити на ніч з коефіцієнтом 3,80. Котирування зупинилися на Вікторії Фіорентина, близько 5.00. Букмекери чекають голів від італійських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки з коефіцієнтом «Всього менше 2.5» - 1.98, «Всього більше 2.5» з лапками - 1.80. Встановіть додаток 1xbet app і заробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер в останніх турах чемпіонату виступив невдало, вибувши з боротьби за титул. Проте міланці продовжують претендувати на медалі та вийти в зону Ліги чемпіонів. Фіорентина змінилася за останні тижні, не програвши в 9 своїх останніх матчах у всіх турнірах. Обидві команди продовжують грати в Європі, тому розподіляють свої сили на кілька турнірів. Не думаю, що зустріч у Мілані буде яскравою та результативною: тотал менше 2,5 – 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0