Шальке проти Баєра. Чи продовжиться безпрограшна серія господарів?

У суботу, 1 квітня, на стадіоні "Фельтінс-Арена" відбудеться поєдинок "Шальке" - "Байєр" в рамках 26-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Шальке" – "Байєр".

Шальке

Шальке давно не програє в чемпіонаті Німеччини, але при цьому команда продовжує перебувати в зоні вильоту і продовжує боротьбу за виживання. Переможних результатів команді явно не вистачає, тому будь-яку домашню гру команда розглядає як можливість взяти три очки.

До кінця чемпіонату залишилося небагато турів, тому гравцям «Шальке» необхідно постаратися набрати якомога більше очок в іграх, що залишилися, щоб зберегти прописку в Бундеслізі на наступний сезон. Безсумнівно, що в новому матчі проти «Байєра» господарі викладуться на полі на повну і спробують показати свій найкращий футбол.

Баєр

Фармацевти не програють чотири матчі поспіль у Бундеслізі, вигравши останні три матчі. Завдяки останнім успіхам «Байєр» покращив свої позиції в турнірній таблиці, перемістився на восьме місце і, якщо продовжить у тому ж дусі, зможе включитися в боротьбу за єврокубкові місця в кінці кампанії.

У новому виїзному матчі леверкузенці будуть фаворитами і спробують підтвердити цей статус на чужому стадіоні. На боці «Байєра» буде досвід і клас гравців, які обов’язково повинні вплинути і допомогти команді взяти очки. Саме гості в майбутньому матчі намагатимуться грати першим номером і з позиції сили.

Шальке проти Баєра

Шальке проти Байєра факти

  • У першому турі цього розіграшу чемпіонату Німеччини «Байєр» переміг «Шальке» з рахунком 4:0;
  • У чотирьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,90;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,84;
  • Байєр виграв останні три матчі в чемпіонаті Німеччини;
  • Шальке не програє в чемпіонаті Німеччини вже вісім турів поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 26-го туру німецької Бундесліги: на перемогу Шальке можна поставити 4,10, на нічию – 3,80, на перемогу Байєра. - за 1,90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди підійдуть до нового раунду чемпіонату Німеччини в хорошій формі, адже вони давно не програвали і, очевидно, будуть налаштовані на продовження серії. Позиція Шальке змушує команду боротися за результат у кожному матчі, що залишився цього розіграшу, щоб вийти з небезпечної зони та врятуватися від вильоту. Тому від господарів варто очікувати сміливої та агресивної гри в атаці. Гості, у свою чергу, показали хорошу гру в останніх турах і їм теж варто забити свій гол. Логічним вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0