Ельче проти Барселони. Чи зроблять каталонці ще один крок до титулу?

1 квітня в матчі 27-го туру іспанської Ла Ліги на стадіоні Manuel Martinez Valero Arena (Ельче) міряються силами Ельче і Барселона.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ельче проти Барселони

Ельче

Ельче перервав відрізок із двох зустрічей за очками в чемпіонаті, в останньому турі на виїзді зазнавши поразки від Реал Сосьєдада 0:2. Підопічні Пабло Мачіна не могли розраховувати на контроль над ситуацією, команда розуміла, що клас суперника в рази вищий. Тож «зеленосмугасті» зачинилися біля своїх воріт, сподіваючись підловити господарів на помилці. Упродовж першого тайму гостям вдавалося тримати свої ворота на замку, але в другій половині зустрічі «синьо-білі» досягли свого.

Ельче посідає останнє місце в турнірній таблиці з 13 очками та різницею м'ячів 19:51.

Барселона

Барселона зробила ще один крок до чемпіонства, команда вдома зламала опір мадридського Реала 2:1. Підопічні Хаві невдало вступили у зустріч, вже на 9-й хвилині Араухо випадково зрізав м'яч у власні ворота. Після цього "синьо-гранатові" зуміли зібратися, відновивши рівновагу ще до перерви, спробував Роберто. Надалі каталонці продовжили тиснути на ворота "вершкових", хоча забити переможний гол їм вдалося лише в додатковий час, виручив Кессі.

Барселона посідає 1-е місце в Ла Лізі з 68 очками та співвідношенням м'ячів 49:9.

Ельче проти Барселони

Ельче проти Барселони факти

  • Барселона виграла 10 з останніх 11 матчів Ла Ліги;
  • Ельче не зміг виграти 24 з останніх 26 матчів Ла Ліги;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 в останніх 3 матчах Ліги Ельче 2,21.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі не сумніваються в успіху каталонців. Котирування на перемогу Ельче становили 8,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування перемоги Барселони зупинилися на позначці 1,37. Букмекери чекають голів від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.21, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.67. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ельче - основний кандидат на виліт, шансів на порятунок у клубу практично немає. Барселона проводить сильний сезон в Прикладі, каталонцям не варто втрачати лідерство в таблиці, а разом з ним і титул. У найближчій грі підопічні Хаві переможуть, «синьо-гранатові» не залишать шансів «зеленосмугастим» навіть на виїзді: перемога «Барселони» з гандикапом 2 (-1,5) – 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0