Реал Мадрид - Вальядолід. Чи варто чекати сенсацій у Мадриді?

2 квітня в рамках 27-го туру іспанської Ла Лаги на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид) зустрінуться клуби «Реал» і «Вальядолід».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Мадрид" – "Вальядолід".

Реал Мадрид

Реал Мадрид фактично поховав свої шанси на чемпіонство цього року, в останньому поєдинку поступившись на виїзді каталонській Барселоні 1:2. Підопічні Карло Анчелотті не встигали за рухом господарів на полі, тому мадридці були змушені проводити зустріч під другим номером. При цьому «вершковим» пощастило, суперник на самому початку матчу записав на свій рахунок автогол. Надалі гості остаточно втратили ініціативу, тож «синьо-гранатові» підтвердили свою ігрову перевагу.

"Реал" посідає друге місце в чемпіонаті з 56 очками та різницею м'ячів 51:21.

Вальядолід

Вальядолід продовжує падати, в останньому матчі чемпіонату Іспанії клуб на своїй території поступився Атлетіку 1:3. Підопічні Пачета намагалися нав'язати гостям свої умови, але атакам господарів бракувало гостроти. У підсумку ще в першому таймі біло-лілові дозволили баскам вийти вперед. Надалі «пусли» нічого не могли придумати, тому «червоно-білі» спокійно вийшли вперед. Ларін виявився автором єдиного м'яча у складі господарів.

Вальядолід посідає 16-е місце в чемпіонаті з 28 очками та співвідношенням м'ячів 20:38.

Реал Мадрид - Вальядолід

Реал Мадрид – Вальядолід факти

  • Реал Мадрид зіграв внічию в першому таймі з Вальядолідом у 7 матчах поспіль 3,15.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху "королівського клубу". Котирування на перемогу Реала становили - 1,22. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 7,40. Котирування припинилися на Victoria Valladolid, близько 12.00. Букмекери чекають голів від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» коефіцієнт - 1,88, «Тотал більше 3,5» з лапками - 1,96. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мадридський "Реал" досяг неоднозначного успіху, команда ледь не програла боротьбу за титул у Ла Лізі. "Вершкові" роблять ставку на Лігу чемпіонів. Вальядолід виглядає не найкращим чином, звично ведучи активну боротьбу за збереження прописки в еліті. У найближчому матчі підопічні Анчелотті переможуть, "вершкові" обов'язково скористаються шансом вдома за рахунок аутсайдера, щоб підняти собі настрій: перемога "Реала" з гандикапом 1 (-1,5) - 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0