ПСЖ проти Ліона. Чи варто чекати сюрпризу від «ткачів»?

2 квітня в матчі 29-го туру французької Ліги 1 на арені «Парк де Пренс» (Париж) поміряються силами «ПСЖ» і «Ліон».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Ліон

ПСЖ

Парі Сен-Жермен перервав серію з чотирьох перемог поспіль у чемпіонаті, зазнавши домашньої поразки від Ренна 0:2. Підопічні Крістофа Гальтьє сподівалися швидко зламати опір гостей, тому команда з перших хвилин пішла в атаку. Задум парижан не спрацював, "червоно-чорні" не тільки вміло захищалися, а й результативно контратакували. У підсумку "червоно-сині" пропустили по м'ячу в кожному сегменті, знову залишившись ні з чим.

ПСЖ зберігає перше місце в турнірній таблиці з 66 очками та співвідношенням м'ячів 68:28.

Ліон

Ліон грає внічию в третьому матчі чемпіонату поспіль, цього разу Олімпік вдома поступився світовим Нанту 1:1. Підопічні Лорана Блана помилилися на самому початку зустрічі, коли на 2-й хвилині Лукеба зрізав м'яч у власні ворота. "Ткачі" зуміли розігнатися, відновивши рівновагу під кінець першого тайму, Ляказетт зробив усе, що міг. Після перерви «діти» продовжили тиснути на «канарок», але рахунок на табло не змінився.

"Ліон" посідає 10-е місце в чемпіонаті Франції, набравши 41 очко, при коефіцієнті м'ячів 43:32.

ПСЖ проти Ліона

ПСЖ – Ліон: факти

  • Ліон зіграв внічию в останніх трьох матчах Ліги 1;
  • Більше 2,5 голів у 7 з останніх 10 матчів ПСЖ сезону;
  • Понад 2,5 м'яча за 7 з останніх 10 матчів Ліона сезону 1,52.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу господарям поля. На перемогу ПСЖ котирування становили - 1,42. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування зупинилися на Victoria Lyon, близько 7.00. Букмекери чекають голів від французького гранда. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.60, «Тотал більше 3.5» з лапками - 2.29. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ, незважаючи на всі проблеми, продовжує впевнено лідирувати в Лізі 1. Ліон продовжує провалювати сезон за сезоном, "ткачі" застрягли в середині таблиці. У найближчій грі, думаю, гості дадуть бій парижанам, і точно не програють крупно: Ліон не програє більше 1 м'яча - фора 2 (+1,5) - 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0