Манчестер Сіті проти Баварії. Яка команда виграє перший матч?

У вівторок, 11 квітня, у чвертьфіналі Ліги чемпіонів «Манчестер Сіті» зіграє з мюнхенською «Баварією» на стадіоні «Етіхад».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Баварії".

Манчестер Сіті

Перемога в Лізі чемпіонів була давньою мрією Манчестер Сіті, і цей сезон не став винятком. Містяни продовжують брати участь у кількох турнірах одночасно, але саме головний єврокубок є пріоритетним для команди у цьому відрізку сезону.

З жеребкуванням "Манчестер Сіті" дуже не пощастило, адже підопічним Пепа Гвардіоли дістався найсильніший суперник. Але тим ціннішою буде перемога та успіх, якщо «городянам» вдасться пройти далі. Безсумнівно, що на своєму полі господарі намагатимуться створити комфортну перевагу перед матчем-відповіддю.

Баварія

Баварія ще не програвала в нинішній Лізі чемпіонів, а на останній стадії турніру вибила з гри грізний ПСЖ. Такі результати не переконали босів мюнхенців, які вирішили змінити головного тренера і тепер команду очолив Томас Тухель, який кілька років тому виграв Лігу чемпіонів з "Челсі".

Поки не ясно, чи зможе німецький наставник покращити гру Баварії, але матч з Манчестер Сіті точно стане для нього головним випробуванням на новій посаді. Тухель, безсумнівно, зосередиться не тільки на надійній грі в обороні, а й спробує максимально використати атакуючий потенціал своєї команди в першій грі проти Манчестер Сіті.

Манчестер Сіті проти Баварії

Манчестер Сіті – Баварія факти

  • Востаннє команди зустрічалися в товариському матчі влітку 2022 року: «Манчестер Сіті» переміг «Баварію» з рахунком 1:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в європейських змаганнях ставка на тотал овер (2,5) становила 1,65;
  • Крім того, у чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками в єврокубках була зроблена ставка на те, що «обидві команди заб'ють». 1,62;
  • Манчестер Сіті і Баварія не програвали в нинішній Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на Манчестер Сіті можна поставити 1,90, на нічию 3,90 і на Баварію за 4.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головне протистояння в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, в якому між собою зіграють два головних фаворита цього розіграшу. Такий поєдинок цілком міг би претендувати на статус фіналу, але вже на стадії 1/4 фіналу одна з команд повинна буде покинути турнір. Суперники давно не зустрічалися між собою на офіційному рівні, тому перша зустріч цілком може стати такою розвідкою і пройти в спокійному темпі, але все одно гольові моменти будуть як у господарів, так і у гостей. Скромним, але надійним вибором здається ставка на «забивають обидві команди» за 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0