Манчестер Юнайтед – Евертон. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

У суботу, 8 квітня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться поєдинок "Манчестер Юнайтед" - "Евертон" в рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Евертон".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед переживає не найкращу частину сезону, команда не може виграти три тури поспіль і її місце в топ-4 знову під великим питанням. В останньому турі Прем'єр-ліги "червоні дияволи" без шансів програли на виїзді "Ньюкаслу" і втратили третю позицію в турнірній таблиці.

Домашня зустріч з «Евертоном» — хороша можливість для «червоних дияволів» реабілітуватися перед уболівальниками за останні невдачі. Манчестер Юнайтед обов'язково приїде на таку зустріч у найсильнішому складі і докладе максимум зусиль для переможного результату.

Евертон

«Ірісок» веде свою боротьбу за нижню частину турнірної таблиці, оскільки команда продовжує боротьбу за виживання в цьому сезоні. Після кожного туру положення клубів у зоні вильоту змінюється, а це означає, що результат наступного матчу дуже важливий для «Евертона» і може стати вирішальним наприкінці сезону.

У матчі наступного туру «Евертону» потрібно буде показати свою найкращу гру, щоб зачепитися за очки. Гості підійдуть до боротьби в статусі аутсайдера, але Шон Дайш обов'язково мотивуватиме своїх підопічних на хорошу гру і вимагатиме від підопічних дисципліни на футбольному полі.

Манчестер Юнайтед – Евертон

Манчестер Юнайтед – Евертон факти

  • «Манчестер Юнайтед» переміг «Евертон» з рахунком 2-1 у першому турі цього сезону ліги;
  • Востаннє суперники зустрічалися в Кубку Англії: Манчестер Юнайтед обіграв Евертон з рахунком 3:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,77;
  • Крім того, у трьох з останніх п’яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють», становила 1,94;
  • Манчестер Юнайтед виграв три з останніх п'яти матчів проти Евертона на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий важливий матч чергового туру Прем'єр-ліги: на Манчестер Юнайтед можна поставити 1,46, на нічию 4,43 і на Евертон за солідні 7,95. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Манчестер Юнайтед вважається фаворитом у матчі проти Евертона, але в цьому протистоянні не все так просто. І «Червоні дияволи», і «Іриски» ще не вирішили всі свої проблеми в поточному сезоні Прем'єр-ліги і точно будуть налаштовані взяти всі три очки. "Манчестер Юнайтед" не може гарантувати місце в четвірці, а "Евертон" веде відчайдушну боротьбу за збереження місця в еліті. Господарі однозначно повинні забити свій гол, а їх оборона в останніх матчах не радує надійністю і дуже вразлива. Тому логічним вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0