Ліверпуль - Арсенал. Хто переможе в головному матчі нового раунду?

У неділю, 9 квітня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Арсенал" у рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Арсенал".

Ліверпуль

Ліверпуль в останньому турі чемпіонату Англії без шансів програв Манчестер Сіті і знову вирвався з боротьби за місце в зоні Ліги чемпіонів за підсумками сезону. Команда Юргена Клоппа продовжує нерівномірно виступати, але осічки головних конкурентів все одно дають надію вболівальникам «червоних» побачити своїх улюбленців у четвірці лідерів.

Попереду у «Ліверпуля» ще одне першокласне протистояння проти лідера чемпіонату Англії, в якому господарі спробують реабілітуватися за останні невдачі. Прем'єр-ліга залишається єдиним турніром, в якому виступають червоні в цьому сезоні, а це означає, що підопічним Клоппа нічого втрачати і вони повинні грати на перемогу в кожному матчі.

Арсенал

«Арсенал» продовжує без проблем перемагати всіх своїх суперників в АПЛ і заслужено очолює турнірну таблицю. З кожним новим туром «каноніри» наближаються до омріяного чемпіонського титулу, а перемога над «Ліверпулем» у черговому турі стане ще одним підтвердженням високих амбіцій лондонців.

Як і Ліверпуль, Арсенал може зосередитися виключно на Прем'єр-лізі в кінці сезону. Мікель Артета навряд чи буде експериментувати зі складом у цій частині сезону, а це означає, що в матчах, що залишилися, у «канонірів» будуть перевірені гравці основного складу.

Ліверпуль - Арсенал

Факти Ліверпуля проти Арсеналу

  • «Арсенал» переміг «Ліверпуль» з рахунком 3-2 у матчі першого туру цього сезону чемпіонату;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами в усіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) склала 1,67;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками у всіх змаганнях ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,54;
  • Арсенал виграв сім останніх матчів Прем'єр-ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч 30-го туру англійської Прем'єр-ліги: на «Ліверпуль» можна поставити 2.56, на нічию — 3.82, на «Арсенал» — 2.59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч нового раунду чемпіонату Англії, в якому дві топові британські команди зіграють одна з одною, вирішуючи різні завдання в поточному розіграші. Букмекери відмовляються виділяти явного фаворита в такому матчі і дають приблизно рівні коефіцієнти на перемогу однієї з команд. І «Ліверпулю», і «Арсеналу» ще потрібні турнірні очки, тому обидві команди намагатимуться показати свій найкращий футбол в очній боротьбі. В останніх матчах суперники грали досить результативно, тому логічно поставити на тотал овер (2,5) за 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0