Бетіс проти Кадіса. Чи перервуть гості серію без перемог на чужому полі?

9 квітня в рамках 28-го туру іспанської Прімери на арені «Беніто Вільямарін» (Севілья) зустрінуться команди «Бетіс» і «Кадіс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Кадіса".

Бетіс

Бетіс обірвав шестиматчеву безпрограшну серію в Ла Лізі, програвши на виїзді мадридському Атлетіко з рахунком 0:1 в останньому турі. Підопічні Мануеля Пеллегріні вели слабшу боротьбу, команда не завжди встигала за рухами «матрацників». Водночас у першому таймі «зелено-білі» зуміли втримати ворота на замку. Після перерви гості продовжували триматися своєї лінії, припустившись єдиної помилки в самій кінцівці зустрічі.

Бетіс посідає 5 місце в чемпіонаті Іспанії з 45 очками та різницею м'ячів 34:27.

Кадіс

Кадіс перервав відрізок із чотирьох матчів за очками, поступившись у минулому турі вдома Севільї з рахунком 0:2. Перший тайм підопічні Серхіо Гонсалеса провели невдало, команда володіла м'ячем 38% ігрового часу. Варто відзначити, що «жовта підводний човен» непогано показала себе в захисті, не дозволяючи супернику відкрити рахунок. Але після паузи господарі впали, дозволивши «червоно-білим» забити два голи. Надалі «жовто-сині» намагалися пройти вперед, але ворог вистояв.

«Кадіс» посідає 15-е місце в чемпіонаті з 28 очками та співвідношенням м’ячів 21:40.

Бетіс проти Кадіса

Бетіс проти Кадіса факти

  • У 6 з останніх 7 матчів Кадіса в Лізі було забито менше 2,5 голів;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 4 матчах Реал Бетіс у Лізі 1,75.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери чекають перемоги у виконанні севільців. Котирування на перемогу Бетіса склали 1,68. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування зупинилися на Victoria Cadiz, близько 5.20. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.75, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.08. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бетіс бореться за місце в зоні Ліги чемпіонів, хоча в останніх турах Севільї не вистачає стабільності. Кадіс вирішує інші завдання, команда бореться за виживання, на даний момент успішно. В очній зустрічі, враховуючи невдачі гостей на чужому полі, все ж чекаю успіху від хлопців Пеллегріні, Бетікос повинен взяти три очки на своїй території: перемога Бетіса – 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0