Райо Вальєкано проти Атлетіко. Чи продовжать хлопці Сімеоне перемагати в Прімері?

9 квітня в матчі 28-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди Райо Вальєкано і Атлетіко. Матч відбудеться на Кампо де Вальекас (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Райо Вальєкано" проти "Атлетіко".

Райо Вальєкано

Райо Вальєкано не може досягти успіху в сьомому матчі поспіль в чемпіонаті, в минулому турі команда на виїзді розділила очки з Валенсією 1:1. Підопічні Андоні Іраоли добре увійшли в зустріч, вже на 9-й хвилині Комесана вивів їх вперед. Надалі «бджоли» продовжили контролювати те, що відбувається на полі. Але після перерви «гіганти» відступили, команда сподівалася відстояти мінімальну перевагу, але «кажани» знайшли в собі сили на одну результативну атаку.

Райо Вальєкано посідає 8 місце в чемпіонаті з 37 очками при різниці м'ячів 32:31.

Атлетіко

Атлетіко збільшив успішну серію в Прикладі до 11 матчів, обігравши в останньому турі вдома Бетіс з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Дієго Сімеоне за грою виглядали на голову вище "зелено-білих", однак мадридців катастрофічно підвела реалізація. Довгий час «матрацники» просто витрачали сили на нескінченні атаки на ворота гостей. Вже в самій кінцівці "червоно-білі" змогли знайти лазівку в обороні "бетікос", Корреа пробив точно в створ.

Атлетіко посідає 3-е місце в чемпіонаті Іспанії з 54 очками та різницею м'ячів 43:19.

Райо Вальєкано проти Атлетіко

Факти про матч Райо Вальєкано – Атлетіко

  • У 12 з останніх 15 матчів Атлетіко Ліги було забито менше 2,5 голів;
  • Атлетіко виграв 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги 1,91;
  • Атлетіко не пропустив гол у 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в мадридському дербі віддають перевагу гостям. Коефіцієнт на перемогу "Райо Вальєкано" становив 4,30. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. Котирування зупинилися на Atlético Victoria, на позначці 1,91. Букмекер не очікує голів від мадридських команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.65, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.24. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Райо Вальєкано» не в формі, через що команда дозволила суперникам піти у відрив, і ризикувала продовжувати опускатися на дно таблиці. Атлетіко, навпаки, останніми тижнями набрав неймовірних темпів, від стартових невдач команди не залишилося й сліду. Хлопці Сімеоне виграють дербі, «матрацники» завдяки найкращим умовам навіть на виїзді зможуть взяти гору над «бджолами», тепер різниця між командами величезна: перемога Атлетіко – 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0