Краснодар – Акрон. Чи варто чекати гостей у фіналі Кубка?

3 травня в рамках 1/2 фіналу Кубка Росії (Шлях регіонів) на «Краснодар Арені» (Краснодар) зустрінуться команди «Краснодар» і «Акрон» Тольятті.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Краснодар» – «Акрон».

Краснодар

Краснодару довелося боротися за вихід у півфінал, команда вдома лише після серії пенальті розгромила «Крила Рад» з рахунком 3:2. Підопічні Володимира Івіча провели потужну зустріч, завдяки якій у середині другого періоду вели в рахунку 2:0. Варто відзначити, що на цей момент гості вже грали в меншості. У самій кінцівці «чорно-зелені» допустили неприпустиме розслаблення, так що «крила» відігралися у додатковий час. У підсумку довелося виконувати пенальті, де «бики» своїх не пропустили. У складі Краснодара голи забили Сперцян і Кордоба.

У чемпіонаті Росії "бики" з 39 очками після 25 турів займають 6-й рядок у таблиці.

Акрон

Акрон продовжує творити власну історію, команда з Тольятті вдома обіграла московський Спартак з рахунком 2:1. У першому таймі підопічним Євгена Калешина відверто пощастило, гості могли вийти вперед, але не зуміли реалізувати пенальті. Надалі «червоно-чорні» скористалися наданими моментами, зумівши забити два голи ще до перерви. У другому таймі господарі вже не думали про атаку, команда була повністю зосереджена на захисті переможного результату. Перемогу Акрон приніс точними ударами Понсе та Салтикова.

У ФНЛ команда виступає скромно. Після 29 турів посідає 13 місце в турнірній таблиці з 36 очками в активі.

Краснодар – Акрон

Краснодар проти Акрон факти

  • Краснодар не програє в 5 з останніх 6 офіційних матчів;
  • Акрон зіграв внічию 6 з останніх 10 ігор сезону;
  • Менше 2,5 голів у 9 з останніх 15 матчів сезону 2.09.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать "биків" фаворитами кубкового матчу. Для Краснодара котирування становили 1,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,90. На успіху Akron котирування зупинилися близько 8.00. Букмекери чекають від російських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.09, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.72. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Краснодар» впевнено рухається вперед у сітці кубка, сподіваючись на трофей. «Акрон» досяг недосяжних раніше висот, «червоно-чорні» спрямували всі сили на кубковий турнір, залишивши справи в чемпіонаті на наступний сезон. У найближчій зустрічі матч виграють підопічні Івіча, «бики» відповідально підійдуть до найважливішої гри, захопивши вдома «Кубок Попелюшки» цього сезону: перемога «Краснодара» з гандикапом 1 (-1) - 1.56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0