Спартак – Краснодар. Чи вдасться «бикам» досягти успіху в столиці?

24 квітня в рамках 24-го туру російської Прем'єр-ліги на "Відкриття Арені" (Москва) зустрінуться команди "Спартак" Москва і "Краснодар".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Краснодар».

Спартак

Спартак перервав відрізок із п’яти матчів без перемог на всіх рівнях, обігравши на виїзді «Торпедо» з рахунком 2:1 в останньому турі чемпіонату. Боротьба видалася багатою на події, у першому таймі підопічні Гільєрмо Абаскаля отримали право пробити три пенальті, з яких команда реалізувала лише один. Після перерви гра пройшла на підвищених тонах, тож зустріч завершилась у дев'ятьох гостей - спочатку вилучили Литвинова, а потім Мартінса, що не завадило їм втримати перемогу. У червоно-білих голами відзначилися Кейта та Зобнін. Спартак посідає 3 місце в чемпіонаті, набравши 45 очок, різниця м'ячів 50:28.

У середині тижня "Спартак" сенсаційно вилетів з Кубка Росії, поступившись "Акрону" з рахунком 1:2.

Краснодар

Краснодар стабільно перемагає в третьому матчі поспіль в Прем'єр-лізі, цього разу клуб виявився сильнішим на виїзді з Сочі 2:0. Підопічні Володимира Івича в першому таймі виклалися на повну, що дозволило їм вийти вперед. Одразу після перерви "чорно-зелені" зміцнили свою перевагу. Надалі гості особливо не рвались вперед, команда воліла грати на знищення атак противника. Перемогу «Бикам» принесли Бахіессе та Кривцов. Краснодар займає 6-е місце в турнірній таблиці РПЛ, набравши 38 очок, при різниці м'ячів 49:36.

"Бики" в середині тижня пройшли в Кубку Росії Крила Рад - 2:2 і успіх в серії пенальті.

Спартак – Краснодар

Спартак - Краснодар факти

  • «Краснодар» забив не менше 2 голів в останніх 6 матчах чемпіонату Росії;
  • «Краснодар» переміг у 1-му таймі та в матчі в останніх 3 матчах чемпіонату Росії;
  • Краснодар переміг в останніх 3 матчах чемпіонату Росії 3,90.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі вірять в успіх москвичів. Котирування на перемогу "Спартака" становили 1,97. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,95. Котирування зупинилися на перемозі Краснодара, на рівні 3,90. Букмекер чекає від російського гранда результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.29, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.61. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак», попри всі проблеми, продовжує боротися за медалі, хоча москвичам не вистачає стабільності. Краснодар виступає переконливо, впевнено крокуючи не тільки в чемпіонаті країни, але і в кубку. Щодо майбутнього матчу, то я очікую в ньому цікавого та результативного футболу. Обидві команди люблять і вміють грати в атаці: тотал понад 2,5 – 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0