Аталанта - Рома. Чи зроблять римляни крок до медалей?

24 квітня в матчі 31-го туру італійської Серії А зустрінуться команди «Аталанта» і «Рома». Поєдинок відбудеться на арені Atleti Azzurri d'Italia (Бергамо).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Аталанта» – «Рома».

Аталанта

Аталанта втрачає очки в другому матчі поспіль в Серії А, цього разу команда на виїзді зламала світ з Фіорентиною 1:1. Підопічні Джан П'єро Гасперіні провели слабку зустріч, команда діяла від захисту. При цьому ще до перерви удача посміхнулася «королеві провінцій», Мехле пробив точно в створ. Надалі гості зачинилися біля своїх воріт, сподіваючись відстояти перевагу. План «богині» не спрацював, навіть на початку другого тайму «лілії» змогли відновити рівновагу.

Аталанта займає 6-е місце в чемпіонаті з 49 очками та різницею м'ячів 48:35.

Рома

Рома продовжила переможну серію в чемпіонаті до трьох зустрічей, перемігши в останньому турі вдома Удінезе з рахунком 3:0. Підопічні Жозе Моурінью добре почали матч, навіть у першому таймі зуміли вийти вперед. Майже одразу після перерви "жовто-червоні" змогли зміцнити перевагу. Лише після цього римляни дозволили собі пригальмувати, тим більше що «маленькі зебри» нічого не могли придумати. У складі «Вовка» голи забили Бове, Пеллегріні та Абрахам.

"Рома" посідає 3 місце в чемпіонаті з 56 очками та різницею м'ячів 42:26.

Аталанта - Рома

Факти про матч Аталанта – Рома

  • Рома не пропускала в останніх 3 матчах Серії А;
  • Рома виграла останні 3 матчі Серії А;
  • Менше 2,5 голів у 9 з останніх 15 матчів Аталанти в Серії А 1,71.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі господарям поля. Котирування успіху Аталанти становили 2,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,35. Котирування зупинилися на перемозі Роми, на рівні 3,10. Від італійських клубів букмекер не чекає результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.71, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аталанта за останні місяці зовсім обм'якла, команда ризикує вилетіти з єврокубкової зони. У квітні «Рома» виграла всі три матчі в чемпіонаті, команда має намір серйозно поборотися за медалі. У майбутньому матчі, думаю, буде не так багато забитих голів, римляни вміють сушити гру: тотал під 2,5 – 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0