Ньюкасл – Тоттенхем. Хто візьме три очки в такому важливому матчі?

У неділю, 23 квітня, на стадіоні "Сент-Джеймс Парк" відбудеться поєдинок між "Ньюкаслом" і "Тоттенхемом" у рамках 32-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ньюкасл» – «Тоттенхем».

Ньюкасл

Сороки в останньому турі чемпіонату Англії розгромно поступилися Астон Віллі і втратили важливі очки в боротьбі за місце в топ-4 турнірної таблиці. «Ньюкасл» проводить дуже хороший сезон, і якщо йому вдасться завершити вдало, вони зможуть кваліфікуватися до Ліги чемпіонів наступної кампанії.

Попереду на команду зустріч із прямим конкурентом, тож «Ньюкасл» докладе максимум зусиль, щоб добитися переможного результату на своєму стадіоні. Підопічні Едді Хау будуть фаворитами такого матчу і намагатимуться підтвердити цей статус перед рідними вболівальниками.

Тоттенхем

Шпори сенсаційно поступилися Борнмуту в останньому турі АПЛ і також втратили шанс покращити турнірну таблицю. Тоттенхем, як і Ньюкасл, бореться за місце в першій четвірці, але поки лондонці посідають лише п'яте місце в турнірній таблиці Чемпіонату Англії і відстають від нового суперника на три очки.

Тоттенхем проводить дуже нестабільний сезон, і звільнення Антоніо Конте з поста головного тренера поки не пішло команді на користь. «Шпори» не можуть налагодити хорошу переможну серію, без якої пробитися в зону Ліги чемпіонів буде практично неможливо.

Ньюкасл – Тоттенхем

Ньюкасл – Тоттенхем факти

  • «Ньюкасл» переміг «Тоттенхем Хотспур» з рахунком 2-1 у першому турі цього сезону ліги;
  • У чотирьох з останніх п’яти матчів між командами Прем’єр-ліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,89;
  • В останніх шести матчах між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» завжди складала 1,80;
  • Ньюкасл виграв лише один з останніх п'яти матчів проти Тоттенхема в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 32-го туру Прем'єр-ліги: на перемогу Ньюкасла можна поставити 1,86, на нічию 3,68, і на перемогу Тоттенхема за 4,38. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння двох претендентів на місце в першій четвірці турнірної таблиці, тому результат такої гри буде мати велике значення. І «Ньюкасл», і «Тоттенхем» повинні грати виключно на перемогу в наступній зустрічі, тому є надія побачити кілька голів одночасно в їхньому очному матчі. В даному випадку я хочу довіритися статистиці і зробити обережний вибір на користь ставки «обидві команди заб'ють» за 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0