Реал Сосьєдад – Райо Вальєкано. Чи вдасться господарям добитися перемоги?

22 квітня в матчі 30-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Реале Арена» (Сан-Себастьян) поміряються силами клуби «Реал Сосьєдад» і «Райо Вальєкано».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Реал Сосьєдад» проти «Райо Вальєкано».

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад програв останній матч, команда на виїзді поступилася 0:2 Атлетіко. Підопічні Іманола Альгуасіла в першій перерві діяли дуже слабо, команда практично не йшла в атаку. За це "біло-сині" були покарані, після півгодини ігрового часу "леви" вийшли вперед. У другому таймі гості змогли захопити ініціативу на полі, команда прискорилася, але Реал припустився чергової помилки, яка коштувала їм перемоги.

Сосьєдад посідає 4 місце в турнірній таблиці з 51 очком і різницею м'ячів 37:28.

Райо Вальєкано

Райо Вальєкано перервав серію з восьми матчів без перемог у чемпіонаті, обігравши в минулому турі Осасуну з рахунком 2:1. Підопічні Андоні Іраоли зробили ставку на перший тайм, команда сподівалася швидше розкрити оборону червоних. Можна сказати, що задумка "бджілок" спрацювала, їм вдалося провести два м'ячі. У другому таймі господарі перейшли на оборонну модель гри, щоб не упустити перевагу. Гол у складі "гігантів" відзначився Паласон, ще один гол був забитий після автоголу.

Райо Вальєкано посідає 8 місце в чемпіонаті з 40 очками та різницею м'ячів 35:34.

Реал Сосьєдад – Райо Вальєкано

Реал Сосьєдад – Райо Вальєкано факти

  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 8 іграх Реал Сосьєдад у Лізі 1.60.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Успіх «Реал Сосьєдад» оцінили в 1,69. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. На Victoria Rayo Vallecano котирування зупинилися на позначці 5.40. Букмекер не очікує від іспанців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.60, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.29. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал Сосьєдад не встигає за власним ритмом, команда почала часто втрачати очки і ризикує втратити місце в зоні Ліги чемпіонів. Райо Вальєкано намагається повернутися в боротьбу за вихід в єврокубки. Сосьєдад проводить хорошу домашню гру, а на виїзді «бджоли» виглядають нестабільно. Тож у найближчій грі хлопці з Альгуасіля переможуть, «біло-сині» на домашньому полі зможуть впоратися з «гігантами»: перемога Реал Сосьєдад – 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0