Реал Мадрид проти Сельти. Чи продовжить команда з Віго серію потужних виїзних ігор?

22 квітня в рамках 30-го туру іспанської Ла Ліги на "Сантьяго Бернабеу Арена" (Мадрид) зустрінуться "Реал" і "Сельта Віго".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Сельта".

Реал Мадрид

Реал Мадрид показав хороший результат в останньому матчі чемпіонату, зламавши опір Кадіса на виїзді 2:0. Підопічні Карло Анчелотті повністю домінували на "жовтій субмарині", але тривалий час не могли пробити оборону суперника. Лише в середині другого тайму "вершкові" змогли показати клас, забивши один за одним два голи. Влучні удари Асенсіо та Фернандеса принесли мадридцям перемогу. На другій сходинці в турнірній таблиці Приклади йде "Реал", набравши 62 очки, різниця м'ячів - 61:24.

Минулого вівторка «Реал» переміг на виїзді «Челсі» з рахунком 2:0 і впевнено пройшов до півфіналу Ліги чемпіонів.

Сельта

Сельта вже три зустрічі поспіль не може виграти в національному чемпіонаті, цього разу команда на своїй території поступилася з мінімальним рахунком Мальорці 0:1. Підопічні Карлоса Карвальяла провели зустріч набагато переконливіше, команда володіла м'ячем 73% ігрового часу. Варто зазначити, що такий тиск не приніс кельтам належного ефекту, до того ж у середині першого тайму вони пропустили гол у власні ворота. Як не намагалися «небожники» надалі, наздогнати «острів'ян» їм не вдалося.

Сельта посідає 12-те місце в чемпіонаті з 36 очками та різницею м'ячів 36:40.

Реал Мадрид проти Сельти

Реал Мадрид – Сельта факти

  • Реал забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ла Ліги;
  • Реал Мадрид не пропустив у 5 з останніх 6 матчів у всіх турнірах;
  • Сельта Віго не програвала в останніх 5 іграх на виїзді 3.12.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху "королівського клубу". На успіх «Реала» котирування становили 1,39. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування зупинилися на Вікторії Сельта, на рівні 7,80. Букмекер чекає від іспанців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.31, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мадридський «Реал» зосередився на боротьбі в Європі і там впевнено переміг своїх суперників. У Прімері "вершкові" змирилися з втраченим титулом, але й з топ-4 не вилетять. Тому мадридці можуть сміливо завершувати сезон на внутрішній арені. «Сельта» також не вирішує проблем у Прімері, їй не загрожує виліт, а також команда не потрапить у єврокубки. Обидві команди можуть грати в своє задоволення, тому чекаю від них цікавого та результативного футболу: тотал понад 2,5 – понад 2,5 – 1,59.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0