Кристал Пелас – Евертон. Чи продовжиться переможна серія лондонців?

У суботу, 22 квітня, на стадіоні "Селлхерст Парк" відбудеться поєдинок "Крістал Пелас" - "Евертон" у рамках 32-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Кристал Пелас» проти «Евертона».

Кристал Пелас

Кристал Пелас змінився на краще з призначенням Роя Ходжсона головним тренером, і Eagles виграли три гри поспіль і піднялися на кілька сходинок у турнірній таблиці. Вже зараз можна сміливо сказати, що команді не загрожує виліт цього сезону в АПЛ.

Очевидно, що лондонська команда спробує розвинути свій успіх у матчі нового туру чемпіонату Англії, але, якщо говорити об'єктивно, вона вже виконала всі свої завдання в цьому сезоні. Тепер «Крістал Пелас» може грати в своє задоволення без тиску і страху за підсумковий результат в тому чи іншому матчі.

Евертон

Але Евертон знаходиться вище зони вильоту, і будь-яка нова осічка може опустити команду в небезпечну зону. В останніх турах «Іріскі» не вражають, команда давно не вигравала, а без позитивних результатів зберегти прописку на наступний розіграш англійської Прем’єр-ліги буде дуже складно.

У матчі нового раунду «Евертон» влаштує виключно переможний результат, тож виїзний статус явно не повинен бентежити гостей у такій грі. Склад «Ірісок» дозволяє команді боротися хоча б за місце в середині турнірної таблиці, а це означає, що в майбутній зустрічі «Евертон» однозначно розраховує повернутися на переможний шлях.

Кристал Пелас – Евертон

Кристал Пелас – Евертон: факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги «Евертон» переміг «Крістал Пелас» з рахунком 3:0;
  • Одразу в чотирьох з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал овер (2,5) становила 2,44;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 2,09;
  • «Крістал Пелас» виграв останні три матчі в АПЛ;
  • Евертон не може виграти в останні чотири матчі англійської Прем'єр-ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед англійських футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 32-го туру чемпіонату Англії: на Крістал Пелас можна поставити 2,06, на нічию – 3,22, на Евертон за 4.12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде зустріч між командами з нижньої частини турнірної таблиці, але якщо «Крістал Пелас» вже застрахувався від вильоту, то «Евертон» зіткнеться з відчайдушною боротьбою за збереження реєстрації до останнього ігрового дня. Лондонці зробили непоганий хід у чемпіонаті і явно планують продовжити переможну ходу на своєму стадіоні, але мотивація гостей у такому матчі може стати важливішим фактором. Іриски не можуть програти в цій грі, тому ставка на те, що Евертон не програє за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0