Арсенал проти Саутгемптона. Чи вдасться «канонірам» повернутися на переможний шлях?

«Арсенал» зустрінеться з «Саутгемптоном» у п’ятницю, 21 квітня, на стадіоні «Емірейтс» у 32-му турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" проти "Саутгемптоні".

Арсенал

Арсенал в останньому турі чемпіонату Англії не зміг зберегти перевагу в два м'ячі проти Вест Хема, а до цього так само зіграв внічию з Ліверпулем. Тепер лідерство канонірів у турнірній таблиці вже не таке очевидне, і кожна нова осічка може коштувати лондонцям першого місця.

У матчі нового туру АПЛ "Арсенал" докладе всіх зусиль, щоб повернутися на переможний шлях і нарешті взяти три очки. Для підопічних Мікеля Артети починається вирішальний етап сезону, який покаже реальну готовність «канонірів» боротися за титул.

Саутгемптон

Саутгемптон займає останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, команда давно не перемагає і з кожним новим туром її позиція стає все безнадійнішою. Поки що все йде до того, що наступний сезон «святі» проведуть у Чемпіоншипі та спробують повернутися в еліту.

У майбутньому матчі Саутгемптону знову буде важко розраховувати на якісь очки, адже команда зіграє проти лідера АПЛ. З іншого боку, турнірна таблиця зобов’язує «святих» грати на перемогу в кожній грі незалежно від статусу суперника, тож є надія побачити відкритий футбол гостей.

Арсенал проти Саутгемптона

Арсенал проти Саутгемптона факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу англійської Прем'єр-ліги Арсенал і Саутгемптон зіграли внічию 1-1;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на (2,5) 1,51;
  • Крім того, у двох з останніх п’яти ігор між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють», становила 2,12;
  • Арсенал не може виграти Прем'єр-лігу два тури поспіль;
  • Саутгемптон не вигравав АПЛ протягом останніх шести турів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 32-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити за скромні 1,19, на нічию — 7,11. , а на перемогу Саутгемптона за 16,25. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» втратив кілька важливих очок в останніх турах, тому їм необхідно виграти в наступному матчі, щоб утримати «Манчестер Сіті» ще ближче. Каноніри зіграють на своєму стадіоні проти головного аутсайдера чемпіонату, тож лондонські вболівальники справедливо очікують від команди винятково переможного результату. Саутгемптон проводить жахливий сезон і навряд чи гості зможуть щось протиставити фавориту, тому логічним вибором буде ставка на фору 1 (-2) за 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0