Севілья – Манчестер Юнайтед. Яка команда вийде до півфіналу Ліги Європи?

У четвер, 20 квітня, на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" відбудеться матч 1/4 фіналу Ліги Європи "Севілья" - "Манчестер Юнайтед".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Манчестер Юнайтед".

Севілья

«Севілья» зробила неймовірний камбек у першому матчі, зумівши забити два голи наприкінці гри й таким чином вийти з поля. Іспанська команда врятувала повністю програний матч і емоційно перевершуватиме суперника перед матчем-відповіддю.

«Севілья» — міцний європейський боєць, який кілька разів вигравав Лігу Європи в минулому і знає, як грати на цій стадії єврокубкового турніру. На своєму стадіоні іспанська команда явно планує виступити краще, ніж у першому матчі, але все одно залишиться аутсайдером такого протистояння.

Манчестер Юнайтед

Футболісти Манчестер Юнайтед явно незадоволені результатом першої гри, адже за п'ять хвилин до кінця ігрового часу вони перемогли з рахунком 2:0. Крім того, в тому матчі «червоні дияволи» втратили через травми кількох провідних гравців лінії захисту і явно розчаровані таким результатом.

Команда Еріка тен Хага приїде до Іспанії виключно за переможним результатом і вдруге спробує перемогти суперника. У Манчестер Юнайтед складний і насичений календар матчів, гравці команди явно не в найкращому ігровому стані, але за рахунок класу можуть розраховувати на вихід до півфіналу Ліги Європи.

Севілья – Манчестер Юнайтед

Севілья - Манчестер Юнайтед факти

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед зіграв вдома внічию з Севільєю з рахунком 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал понад (2,5) 1,85;
  • Крім того, у чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,70;
  • Манчестер Юнайтед ніколи не перемагав Севілью в офіційних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи: на перемогу «Севільї» можна поставити 3,80, на нічию – за 3,70, а на перемогу Манчестер Юнайтед – за 2,00. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на результат першого матчу, Манчестер Юнайтед залишається фаворитом цього протистояння і все ж спробує вперше в своїй історії перемогти Севілью в офіційному матчі. Збірна Іспанії показала характер у першій грі і, ймовірно, знову планує дати гідний бій іменитому супернику. В даному випадку ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0