Рома проти Феєнорда. Чи вдасться римлянам відігратися?

У четвер, 20 квітня, на "Стадіо Олімпіко" відбудеться поєдинок "Рома" - "Фейєнорд" в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Рома» — «Фейєнорд».

Рома

Рома відверто провалила перший матч у чвертьфіналі Ліги Європи, не вразивши ворота суперника та програвши на виїзді. Тепер підопічним Жозе Моурінью обов'язково потрібно перемагати у матчі-відповіді, щоб вийти в наступний раунд єврокубкового турніру.

Безсумнівно, що у матчі-відповіді римляни спробують грати агресивніше в атаці і, незважаючи на травми провідних гравців, зроблять ставку на гру під першим номером. Ліга Європи є пріоритетним турніром для команди в цьому сезоні, а це означає, що гравці «Роми» точно викладуться на полі.

Феєнорд

Нідерландський клуб успішно виступає в єврокампанії цього сезону, і результат першого матчу проти «Роми» лише підтверджує високі амбіції команди. Феєноорд зумів скористатися своїм моментом і приїхати до Риму з мінімальною перевагою в один гол.

Цікаво буде подивитися, яку тактику оберуть гості на матч-відповідь. «Фейєнорд» — чудова європейська команда, яка здатна завдати клопоту суперникам будь-якого рівня, і нідерландці, безумовно, розраховують показати хороший футбол у матчі-відповіді.

Рома проти Феєнорда

Рома проти Феєнорда: факти

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи «Фейєнорд» переміг «Рому» з рахунком 1:0;
  • У двох із чотирьох матчів між суперниками в європейських змаганнях ставка на те, що «обидві команди заб’ють», становила 1,95;
  • Лише в одному з чотирьох матчів між командами в єврокубках ставка на тотал більше (2,5) склала 2,25;
  • «Феєнорд» виграв лише один із чотирьох матчів проти «Роми» в єврокубках.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи: на перемогу «Роми» можна поставити 2,10, на нічию — 3,40, на перемога Феєноорда - за 3,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цій парі ще нічого не вирішено, і Рома цілком здатна відіграти один пропущений гол на своєму стадіоні. Підтримка домашніх уболівальників буде важливим фактором для команди в цій грі, але Феєнорд навряд чи приїде до Риму, щоб відсидіти всі 90 хвилин у захисті. Результат першої зустрічі зобов’язує господарів йти вперед з перших хвилин і цією обставиною цілком можуть скористатися гості, граючи на контратаках. Хорошим вибором здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0