Баварія – Манчестер Сіті. Чи пройдуть «городяни» до півфіналу Ліги чемпіонів?

У середу, 19 квітня, на "Альянц Арені" відбудеться матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Баварія" - "Манчестер Сіті".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Манчестер Сіті".

Баварія

Баварія провалила перший чвертьфінальний матч проти Манчестер Сіті, розгромно програвши на чужому полі. Тепер Баварія повинна зробити неможливе перед своїми вболівальниками, щоб вийти в півфінал Ліги чемпіонів, а для цього команда повинна показати свій найкращий футбол цього сезону.

Томас Тухель явно не розраховував на такий результат першого матчу і наставнику команди буде важко щось виправити за тиждень. «Баварія» однозначно вийде на таку зустріч надзвичайно мотивованою і спробує порадувати своїх уболівальників хорошою грою та результатом.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» чудово провів перший матч проти «Баварії» на рідному стадіоні, забивши одразу три голи у чужі ворота та не пропустивши у свої. Містяни підтвердили статус головного фаворита нинішнього розіграшу Ліги чемпіонів і серйозність своїх амбіцій нарешті досягти успіху в головному єврокубковому турнірі.

Підопічним Пепа Гвардіоли ще рано розслаблятися, адже вони зіграють на виїзді проти команди, яка може повернутися в гру навіть після такої великої поразки. Тому іспанський наставник явно не буде експериментувати зі складом, а довіриться перевіреним гравцям.

Баварія – Манчестер Сіті

Баварія – Манчестер Сіті факти

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті впевнено обіграв Баварію з рахунком 3:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами в європейських змаганнях ставка на тотал овер (2,5) становила 1,57;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в європейських змаганнях ставка на те, що "обидві команди заб'ють" становила 1,53;
  • Манчестер Сіті виграв три з п'яти останніх матчів проти Баварії в Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна букмекерська компанія серед футбольних уболівальників 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на Баварію можна поставити 2,70, на нічию 3,80 і на Манчестер Сіті 2,55. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після розгромної перемоги Манчестер Сіті в першому матчі інтриги в цьому протистоянні практично не залишилося. Звичайно, «Баварія» зробить на своєму стадіоні все можливе, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками, але цього навряд чи вистачить для потрапляння в півфінал Ліги чемпіонів. Мюнхенцям нічого втрачати, а значить, є хороші шанси побачити відкритий і видовищний футбол обох команд. Хорошим вибором буде ставка на тотал більше (3) за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0