Челсі проти Реал Мадрид. Чи зможуть лондонці відігратися?

У вівторок, 18 квітня, на Стемфорд Брідж «Челсі» зіграє з «Реалом» у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Реала".

«Челсі»

«Челсі», незважаючи на поразку з рахунком 2:0 від «Реала» в першій грі, виглядав непогано в цьому зіткненні, але не зміг використати свої шанси перед воротами. Тому перед матчем-відповіддю підопічні Френка Лемпарда перебувають у скрутному становищі, але явно мають намір хоча б голосно грюкнути дверима.

Нинішній сезон для «синіх» дуже складний, команда вже двічі змінювала головного тренера, а в чемпіонаті їй далеко до боротьби за високі позиції. Матч-відповідь проти «Реала» — остання велика можливість для «Челсі» зробити собі ім’я в цій кампанії та показати справжній рівень команди.

Реал Мадрид

«Реал» добре стартував проти «Челсі» і зумів створити зручну перевагу перед матчем-відповіддю. Команда Карло Анчелотті виконала завдання як мінімум, забила два голи і не пропустила у власні ворота, тож тепер по праву вважається явним фаворитом на вихід до півфіналу Ліги чемпіонів.

Можна сміливо сказати, що Ліга чемпіонів є пріоритетним турніром для команди в цьому сезоні, враховуючи відставання від «Барселони» в чемпіонаті Іспанії. Тому на такий важливий матч італійський наставник знову відпустить своїх найсильніших гравців, які спробують успішно завершити розпочате в першій грі.

Челсі проти Реал Мадрид

Челсі проти Реал Мадрид факти

  • У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Реал» обіграв «Челсі» з рахунком 2:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал овер (2,5) становила 2,0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,70;
  • "Реал" виграв два з останніх п'яти матчів проти "Челсі" на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: на «Челсі» можна поставити 2,70, на нічию — 3,50, на «Реал» Мадрид за 2,70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери відмовляються виділяти явного фаворита матчу-відповіді між "Челсі" та "Реалом", незважаючи на впевнену перемогу мадридців у першому матчі. Лондонцям потрібно зробити справжній подвиг, щоб вийти в півфінал Ліги чемпіонів, і на своєму стадіоні вони обов'язково викладуться на повну і спробують відігратися. Реал Мадрид також не відсиджуватиме весь матч в обороні, тому логічним і надійним вибором у цьому випадку буде ставка на те, що заб'ють обидві команди за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0