Рома проти Удінезе. Чи продовжать господарі перемагати в Серії А?

16 квітня в матчі 30-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Рома і Удінезе. Матч відбудеться на Олімпіко Арені (Рим).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Удінезе

Рома

Рома виграє другий матч поспіль у чемпіонаті, цього разу команда переграла Торіно з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Жозе Моурінью відмінно увійшли у зустріч, вже на 8-й хвилині команда відкрила рахунок, зі штрафного відзначився Дібала. Надалі римляни дещо відступили, щоб не дати «бикам» проводити ефективні атаки. Після перерви "вовчиця" продовжила гнути свою лінію, відстоюючи мінімальну перевагу.

Рома піднялася на третє місце в Серії А з 53 очками при співвідношенні пропущених м'ячів 39:26.

Удінезе

«Удінезе» зібрав дві зустрічі поспіль без перемог у чемпіонаті Італії, розділивши очки з «Монцою» в останньому турі вдома 2:2. Підопічні Андреа Соттіла вдало розпочали матч, уже в першому таймі зуміли вийти вперед. Але початок другого відрізку «маленькі зебри» провалили, дозволивши гостям двічі розписатися у своїх воротах. Уже в самій кінцівці господарі знову включилися, все ж зумівши відновити рівновагу. Голи за "чорно-білих" забили Ловрич і Бету.

"Удінезе" посідає 10-е місце в турнірній таблиці з 39 очками та різницею м'ячів 39:36.

Рома проти Удінезе

Рома проти Удінезе факти

  • Більше 2,5 голів, забитих Удінезе в останніх 3 матчах Серії А 2,12
  • У 5 з останніх 7 матчів Роми в Серії А було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають римлян фаворитами гри. Котирування Вікторії Роми становили 1,86. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. На успіх Удінезе котирування зупинилися на позначці 4,50. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.70, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.12. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Рома» максимально реалізувала свої моменти, що дозволило клубу увірватися в трійку лідерів таблиці. Удінезе в цілому демонструє непоганий результат, однак, вирішивши проблему збереження прописки в еліті, "зебри" знизили оберти. У найближчій грі хлопці Моурінью переможуть, римляни за підтримки трибун зможуть підтвердити свої амбіції та поточну перевагу над «маленькими зебрами»: перемога «Роми» – 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0