Хетафе проти Барселони. Чи зупинять каталонців господарі?

16 квітня в матчі 29-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди Хетафе і Барселона. Матч відбудеться на арені Coloseum Alfonso Perez (Хетафе).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Хетафе проти Барселони

Хетафе

Хетафе перервав чотириматчеву серію з очками, зазнавши виїзної поразки від Реал Сосьєдада з рахунком 0:2. Підопічні Кіке Санчеса Флореса виглядали на полі дуже слабко, у першому таймі команда володіла м'ячем лише 35% ігрового часу. Така бездіяльність дозволила господарям вийти вперед ще до перерви. Надалі "сіті" намагалися набрати швидкість, але команда знову помилилася, дозволивши в підсумку Сосьєдаду посилити перевагу.

Хетафе посідає 15 місце в чемпіонаті з 30 очками та різницею м'ячів 27:36.

Барселона

Барселона не змогла перемогти в останньому матчі національного чемпіонату, команда вдома розігралася з Жироною 0:0. Набагато переконливіше виглядали на полі підопічні Хаві, але розкрити оборону жирондистів команді не вдалося. У другому таймі «синьо-гранатові» ще більше посилили тиск, сподіваючись проштовхнути гостей. Варто відзначити, що задумка каталонців не спрацювала, Жирона вистояла, тим самим не дозволивши господарям продовжити переможну ходу в турнірі.

Барселона займає 1 місце в чемпіонаті з 72 очками та різницею м'ячів 53:9.

Хетафе проти Барселони

Факти Хетафе проти Барселони

  • Барселона не програвала в 7 з останніх 9 матчів Ла Ліги;
  • Барселона не зазнає поразок у 18 з останніх 19 матчів Ла Ліги;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 3 матчах Хетафе в Лізі 1,68.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать каталонців. Для Вікторії Хетафе котирування становили 6,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,00. На успіх Барселони котирування зупинилися на позначці 1,60. Букмекери не очікують результативного футболу у виконанні іспанців. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.68, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.19. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хетафе виступає з перемінним успіхом, команда бореться за збереження прописки в еліті. Барселона переконлива, команда в очікуванні титулу. Каталонці впевнено відриваються від усіх конкурентів на чемпіонаті. Думаю, хлопці Хаві зроблять ще один крок до титулу, досягнувши успіху на полі «городян»: перемога «Барселони» - 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0