Болонья проти Мілана. Чи продовжать господарі безпрограшну серію?

15 квітня в рамках 30-го туру італійської Серії А на арені Renato Dal'Ara (Болонья) зустрінуться команди Болонья і Мілан.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Болонья проти Мілана

Болонья

Болонья не програє вже чотири матчі поспіль у чемпіонаті, в останньому турі команда обіграла Аталанту з рахунком 2:0. Підопічні Тьяго Мотти з перших хвилин намагалися перехопити ініціативу, при цьому не дозволяючи «богиням» розганяти свої атаки. У підсумку в першому таймі "червоно-сині" змогли встояти, після чого в другому таймі гості без проблем розкололи оборону бергамотів. Хорти принесли перемогу Сансоне та Орсоліні.

Болонья посідає 8 місце в турнірній таблиці з 43 очками та різницею м'ячів 38:36.

Мілан

Мілан втратив очки в останньому матчі чемпіонату Італії, зігравши вдома внічию 0:0 з Емполі. Підопічні Стефано Піолі, як господарі, активно йшли вперед, команда володіла м'ячем 70% ігрового часу. При цьому за весь перший тайм "червоно-чорні" жодного разу не дозволили супернику пробити у напрямку своїх воріт. При цьому самі «дияволи» постійно псували свої моменти, тому, власне, господарі так і не змогли забити хоча б один гол.

"Мілан" займає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 52 очки, різниця м'ячів - 48:36.

Болонья проти Мілана

Болонья проти Мілана факти

  • Болонья забила принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Серії А;
  • Болонья не програвала в останніх 4 іграх Серії А 2.30.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать міланців фаворитами виїзної гри. Котирування Вікторії Болонья склали 3,25. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. На успіх Мілана котирування зупинилися на позначці 2,33. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.62, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.25. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Болонья» грає в хорошому темпі, команда покращилася за останні тижні, значно зміцнивши свої позиції в таблиці. Мілан не може похвалитися стабільною грою, вигравши лише 1 з 6 зустрічей навесні. У найближчій зустрічі, думаю, господарі зможуть продовжити серію без поразок, міланці зараз зайняті боротьбою в Лізі чемпіонів: Болонья не програє - фора 1 (0) - 2,30.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0