«Штутгарт» — «Боруссія Д». Чи зможуть «Джмелі» взяти три очки в такій грі?

У суботу, 15 квітня, на стадіоні «Мерседес-Бенц Арена» відбудеться матч між «Штутгартом» і «Боруссією» в рамках 28-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Штутгарт» проти «Боруссії».

Штутгарт

Штутгарт в останньому турі чемпіонату Німеччини у важкому матчі здобув перемогу над Бохумом і перервав свою довгу серію без перемог. Але ці три очки не дозволили команді вийти з небезпечної зони, тому всі головні випробування у неї наприкінці сезону ще попереду.

Матч проти одного з лідерів турнірної таблиці – не найкраща можливість для Штутгарта набрати очки, але підтримка місцевих уболівальників може стати важливим фактором для господарів. Штутгарту просто нікуди відступати і потрібно показувати свій найкращий футбол у кожному матчі.

Боруссія Д

Дортмундська "Боруссія" в останньому матчі перемогла берлінський "Уніон" і повернулася на переможний шлях. «Джмелі» відстають від «Баварії» на два очки і зберігають шанси на чемпіонський титул, але для цього команді вкрай небажано втрачати очки в наступних турах і потрібно сподіватися на осічку чинного чемпіона Німеччини.

Гравці та тренерський штаб «Боруссії» вважають новий виїзний матч хорошим шансом взяти три очки, і немає сумнівів, що гості вийдуть на такий матч у найсильнішому складі. Саме «Джмелі» будуть володіти ініціативою в цій грі і створювати більше моментів біля чужих воріт.

«Штутгарт» — «Боруссія Д»

Штутгарт – Боруссія D: факти

  • Дортмундська «Боруссія» перемогла «Штутгарт» з рахунком 5:0 у матчі першого туру цього розіграшу Бундесліги;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,72;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,65;
  • Баварія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Штутгарта в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч нового туру німецької Бундесліги: на перемогу «Штутгарта» можна поставити 3,60, на нічию — 4,00 і на перемогу Боруссії Д за 1,97. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового туру чемпіонату Німеччини, в якому команди грають між собою, вирішуючи абсолютно різні завдання в кінцівці сезону. Штутгарту потрібно збирати очки в кожній грі, щоб залишитися в Бундеслізі, а дортмундська Боруссія все ще хоче змагатися за золоті медалі чемпіонату. Від обох команд у такій зустрічі вимагається агресивна гра в атаці, а значить, є хороші шанси побачити видовищний і результативний футбол у їхньому виконанні. Логічним варіантом здається ставка на тотал більше (2,5) за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0