Челсі проти Брайтона. Чи зможуть «сині» нарешті взяти три очки?

У суботу, 15 квітня, на стадіоні "Стемфорд Брідж" відбудеться поєдинок "Челсі" - "Брайтон" у рамках 31-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Брайтона".

"Челсі"

Челсі в першому матчі з Френком Лемпардом на посаді тимчасового головного тренера програв "Вулверхемптону" і продовжив серію без перемог у чемпіонаті Англії. Можна сміливо сказати, що «сині» тільки завершують поточний сезон і чекають його якнайшвидшого завершення, щоб почати підготовку до нового.

У майбутньому матчі вболівальники команди справедливо вимагатимуть від своїх улюбленців виключно переможного результату. «Челсі» ніяк не може подолати кризу, незважаючи на наявність у складі досвідчених і зіркових гравців, які явно нижчі за свої можливості.

Брайтон

«Брайтон» в останньому турі АПЛ в атаці програв «Тоттенхему», хоча в тій зустрічі «Чайки» цілком могли розраховувати на всі три очки. Команда Роберто Де Дзербі продовжує боротьбу за єврокубкову зону і цього сезону точно може занести її в актив, враховуючи високе місце в турнірній таблиці.

У матчі нового раунду чемпіонату Брайтон точно не буде фаворитом, але цілком може розраховувати на хорошу гру та результат. «Чайки» належать до тих команд, які не визнають авторитетів і намагаються показати максимум у матчах із суперниками будь-якого рівня.

Челсі проти Брайтона

Челсі – Брайтон факти

  • У матчі першого туру цього сезону чемпіонату «Брайтон» несподівано переміг «Челсі» з рахунком 4-1;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами в усіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) склала 1,89;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,68;
  • "Челсі" не перемагає в англійській Прем'єр-лізі чотири тури поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 31-го туру Чемпіонату Англії: на «Челсі» можна поставити 2,41, на нічию — 3,59, на Брайтон — 2,89. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Брайтон" у першому турі нинішньої Прем'єр-ліги сенсаційно розгромив "Челсі" і йде вище "синіх" у турнірній таблиці. Тому немає нічого дивного в тому, що букмекери відмовляються називати лондонців явними фаворитами майбутнього матчу. Це буде цікава зустріч, в якій складно віддати перевагу одному із суперників. І господарі, і гості намагатимуться зробити все можливе, щоб взяти всі три очки, тому логічно зробити ставку на «забивають обидві команди» за 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0