Тоттенхем – Борнмут. Чи продовжиться безпрограшна серія Шпор?

У суботу, 15 квітня, на стадіоні Тоттенхем Хотспур відбудеться поєдинок Тоттенхем - Борнмут в рамках 31-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Борнмут".

Тоттенхем

Лондонський Тоттенхем в останньому турі чемпіонату Англії вдома обіграв Брайтон і продовжив безпрограшну серію. Наприкінці сезону «Тоттенхем» все ще є четвіркою найкращих претендентів, але для цього «шпорам» потрібно продовжувати перемагати та розраховувати на осічки «Ньюкасла» та «Манчестер Юнайтед».

У новому матчі Тоттенхем знову зіграє на рідному стадіоні і спробує порадувати місцевих уболівальників. Чемпіонат Англії залишається єдиним турніром, в якому виступає команда, а це означає, що в кінці сезону Шпорам немає сенсу економити сили і потрібно намагатися набирати важливі очки в кожній новій грі.

Борнмут

Також Борнмут здобув перемогу в останньому турі англійської Прем'єр-ліги: команда на виїзді впоралася з одним із головних конкурентів у боротьбі за виживання Лестером. Вишні ще не застрахувалися від вильоту, і нова поразка може знову опустити команду в небезпечну зону.

Об’єктивно кажучи, «Борнмут» має найслабший склад з усіх клубів чемпіонату Англії, але «Черрі» роблять ставку на командну гру і цілком можуть розраховувати на порятунок у кінці сезону. У подальшій грі гості гратимуть другим номером, але у них точно будуть шанси біля чужих воріт.

Тоттенхем – Борнмут

Тоттенхем – Борнмут: факти

  • Тоттенхем обіграв Борнмут з рахунком 3:2 у першому турі поточного сезону чемпіонату.
  • У трьох з п'яти останніх матчів між командами чемпіонату Англії ставка на більше (2,5) 1,71;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,85;
  • Тоттенхем не програє в англійській Прем'єр-лізі чотири тури поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч нового туру чемпіонату Англії: на Тоттенхем можна поставити 1,46, на нічию – 4,65, на Борнмут – 7,13. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде один із тих матчів-фінішів Чемпіонату Англії, в якому обидві команди не втратили мотивацію та не вирішили свої турнірні завдання. Тоттенхем все ще бореться за місце в четвірці лідерів, а Борнмут намагається зберегти місце в еліті англійського футболу. «Шпори» вважаються явними фаворитами цього протистояння, але гості однозначно мають намір показати свій найкращий футбол, щоб покинути Лондон з очками. У такому матчі обов’язково будуть голи, тому ставка на тотал більше (2,5) за 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0