Манчестер Сіті – Лестер. Чи візьмуть громадяни ще три очки?

У суботу, 15 квітня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Лестер" в рамках 31-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Лестер

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті в останньому турі чемпіонату Англії без проблем розійшовся з Саутгемптоном і продовжив переможну ходу. Команда Пепа Гвардіоли все ще намагається наздогнати "Арсенал" у турнірній таблиці та не має наміру так легко розлучатися з чемпіонським титулом.

У майбутньому матчі «містяни» мають взяти наступні три очки, і можуть це зробити впевнено, забивши якомога більше м’ячів у чужі ворота. Але «Манчестер Сіті» підійде до цього матчу після важкої гри проти «Баварії» в Лізі чемпіонів, а значить, іспанському тренеру доведеться застосувати ротацію і випустити на поле тих гравців, які раніше не так часто грали.

Лестер

«Лестер» програв «Борнмуту» вдома в останньому матчі та втратив можливість нарешті перервати безвиграшну серію та покращити свої позиції в АПЛ. «Лисиці» знаходяться в зоні вильоту і з кожним новим туром і новим негативним результатом їх шанси залишитися в АПЛ стають меншими.

Звільнення Брендана Роджерса поки не пішло на користь команді, яка давно не перемагала в чемпіонаті Англії. Повернутися на переможну колію в матчі проти чинного чемпіона, та ще й на виїзді, буде неймовірно складно, і головним завданням «лисиць» у такій зустрічі стане надійна та дисциплінована гра біля своїх воріт.

Манчестер Сіті – Лестер

Манчестер Сіті – Лестер факти

  • «Манчестер Сіті» скромно переміг «Лестер» з рахунком 1:0 у першому турі цього сезону чемпіонату;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, склала 1,89;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,36;
  • Лестер не вигравав Чемпіонат Англії вже вісім турів поспіль, програвши сім із них;
  • Переможна серія "Манчестер Сіті" в Прем'єр-лізі налічує п'ять ігор поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити з коефіцієнтом 1,20, на нічию за 7,86, а на перемогу Лестера за неймовірні 12,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На папері здається, що інтриги в цьому матчі немає, адже «Манчестер Сіті» вважається фаворитом у грі з будь-яким суперником, а тим більше з одним з аутсайдерів чемпіонату Англії. «Лестер» знаходиться в жахливій формі і навіть після зміни наставника ще не може відновитися, але положення команди в турнірній таблиці зобов'язує їх грати сміливо в кожному новому матчі. Defense Citizens не в захваті від надійності в нинішньому розіграші, тому є сенс ризикнути і зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0