Рух Львів - Динамо Київ. Чи зроблять львів’яни сенсацію?

14 квітня у матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги на «Арені Львів» (Львів) поміряються силами клуби «Рух» (Львів) та «Динамо» (Київ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рух Львів – Динамо Київ

Львівський «Рух»

Четвертий матч поспіль у чемпіонаті України не виграє «Рух», цього разу команда вдома перервала гру з «Вересом» 0:0. Підопічні Віталія Пономарьова як господарі намагалися вийти вперед, але супернику вдалося відігратися. У середині другого тайму гості залишилися в меншості, однак у цій ситуації «жовто-чорним» не вдалося повернути удачу на свій бік. Ну а коли в підсумку Фернандо вилучили з поля, шанси на фінальний штурм і перемогу зникли самі собою.

Рух посідає 14 місце в чемпіонаті з 18 очками після 19 зустрічей з різницею м'ячів 19:29.

Динамо Київ

Динамо виграло другий матч поспіль у Прем'єр-лізі, цього разу команда вдома виявилася сильнішою за Минай 2:0. Підопічні Мірчі Луческу повністю домінували над суперником у першому таймі, не дозволивши йому жодного разу вразити власні ворота. Самі кияни зуміли притримати м'яч у кожному з сегментів, тому "лисицям" довелося миритися з неминучою поразкою. Перемогу "біло-синім" принесли влучні удари Царенка та Ваната.

Динамо посідає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 39 очок, при коефіцієнті 29:16.

Рух Львів - Динамо Київ

Рух Львів – Динамо Київ факти

  • Рух не може забити в останніх 4 матчах чемпіонату України;
  • Динамо не поступається в 6 з 8 останніх матчів чемпіонату України;
  • Менше 2,5 забитих голів в останніх 5 матчах Динамо Київ в чемпіонаті України 2,31.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать киян. Котирування успіху Руху склали 6,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,70. Котирування зупинилися на Динамо Київ, на рівні 1,39. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.54, «Тотал більше 3.5» з лапками - 2.26. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рок у скрутному становищі, команда під загрозою вильоту. Динамо не залишає надій поборотися за медалі, кияни вже не мріють про титул, але й подіум їм ніхто не гарантує. У грі двох клубів, яка не виправдовує сподівань керівництва та вболівальників, гадаю, підопічні Луческу виявляться сильнішими: київське «Динамо» перемагає з гандикапом 2 (-1,5) – 2,01.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0