Астана – Кайрат. Чи продовжить чемпіон перемагати?

15 квітня в рамках 6-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на "Астана Арені" (Астана) зустрінуться команди "Астана" і "Кайрат Алмати".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» – «Кайрат».

Астана

Астана виграє другу зустріч поспіль, тепер команда переграла Тобол з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Григорія Бабаяна впевнено провели матч, не дозволивши супернику розігнати свої атаки. У підсумку на табло ще довго горіли нулі, а самотужки перехопити ініціативу нікому не вдавалося. Вже в середині другого тайму "жовто-сині" прискорилися, що дозволило Томасову забити гол, який у підсумку став переможним.

Другу сходинку в турнірній таблиці розташувала «Астана», набравши 12 очок, при різниці м'ячів 8:5.

Кайрат

«Кайрат» перервав серію з чотирьох матчів без поразок у чемпіонаті Казахстану, програвши в останньому турі «Жетису» з рахунком 2:3. Підопічні Кирила Кекера краще вступили в боротьбу, їм вдалося відкрити рахунок навіть у першому таймі. Після перерви "жовто-чорні" продовжили контролювати хід зустрічі, не дозволяючи супернику зайвий раз наблизитися до себе. Вже в кінцівці господарі просто перестали грати, віддавши перемогу «Жетису». Голами у "жовто-чорних" відзначилися Васін та Ульшин.

«Кайрат» посідає сьоме місце в чемпіонаті з 8 очками та співвідношенням м’ячів 11:8.

Астана – Кайрат

Астана проти Кайрат факти

  • В останніх 6 іграх за участю «Кайрата» в чемпіонаті обидві команди забивали;
  • У 5 з останніх 6 ігор «Кайрата» в чемпіонаті Казахстану було забито більше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

«Астана» - головний фаворит чемпіонату, єдина поразка в цьому сезоні, це скоріше виняток із тенденції керівництва клубу в країні. Кайрат нестабільний на старті чемпіонату, часто втрачає очки в іграх, де міг би перемогти. Обидві команди – гучні імена рівня чемпіонату Казахстану. Однак зараз команда «Астана» виглядає сильнішою, особливо на своєму полі, вони повинні взяти три очки: перемога «Астани». Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0