Барселона – Жирона. Чи варто чекати сюрпризу від каталонського дербі?

10 квітня у матчі 28-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Камп Ноу» (Барселона) поміряються силами клуби «Барселона» та «Жирона».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Жирона".

Барселона

Барселона продовжила переможну серію в чемпіонаті до чотирьох зустрічей, розгромивши на виїзді Ельче з рахунком 4:0. Підопічні Хаві повністю домінували над господарями у першому таймі, при цьому відзначитись вдалося лише одним забитим голом. Після перерви «синьо-гранатові» дещо змінили тактику, команда почала діяти на контратаках, в результаті не залишивши й сліду від господарів. Голи за каталонців забили Левандовскі (дубль), Фаті і Торрес. Барселона займає перше місце в Ла Лізі з 71 очком і різницею м'ячів 53:9.

У середині тижня "Барселона" була обіграна вдома в півфіналі Кубка Іспанії "Реалом" з рахунком 4:0.

Жирона

Жирона перервала триматчеву серію без перемог у чемпіонаті, обігравши в останньому турі вдома Еспаньйол з рахунком 2:1. Підопічні Мішеля виглядали на полі набагато переконливіше, але в першому таймі так і не змогли розімкнути оборону «папуг». Після паузи жирондисти пожвавилися, все-таки зуміли висунутися. Після цього господарі розслабилися, так що суперник незабаром відігрався. Вже в кінцівці «біло-червоні» знову включилися, все ж вирішивши результат на свою користь. Голи за клуб забили Мартінес і Стуані.

Жирона посідає 11 місце в чемпіонаті з 34 очками та різницею м'ячів 42:42.

Барселона – Жирона

Факти про матч "Барселона" - "Жирона".

  • Барселона виграла 11 з останніх 12 матчів Ліги;
  • Барселона виграла 1-й тайм і повний час у 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • Більше 2,5 голів зіграно в 5 з останніх 6 ігор Ліги Жирони 1,57.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери каталонського дербі не сумніваються в успіху господарів. Котирування перемоги Барселони склали 1,31. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,80. Котирування зупинилися на Victoria Girona на рівні 9,60. Букмекер чекає голів від каталонських клубів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.36, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.57. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона мчить повним ходом до титулу в Ла Лізі, команда не повинна втрачати настільки серйозну перевагу над суперниками. «Жирона» в цілому показує себе непогано, команда знаходиться в середині таблиці. У дербі підопічні Хаві є фаворитами, але не думаю, що вони доб'ються великого успіху, жирондисти - міцна команда і дадуть бій господарям: Жирона не програє великою - фора 2 (+1,5) - 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0