Вест Хем – Ліверпуль. Чи підтвердять гості статус фаворита?

У середу, 26 квітня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться поєдинок "Вест Хем" - "Ліверпуль" в рамках 33-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Ліверпуль".

Вест Хем

Вест Хем знаходиться в кінці таблиці Прем'єр-ліги і ще не застрахувався від вильоту в цьому сезоні. «Молотам» потрібно здобути кілька перемог на фініші цього розіграшу, щоб їм не довелося турбуватися про боротьбу за виживання в фінальних раундах.

Але в цілому команда Девіда Мойєса провалила цей сезон і виступила нижче своїх можливостей. Поєдинок проти «Ліверпуля» — гарна нагода для «Вест Хема» перевірити свої сили на тлі головного суперника, а підтримка місцевих уболівальників точно додасть мотивації команді цього вечора.

Ліверпуль

Ліверпуль зберігає шанс пробитися в єврокубкову зону за підсумками сезону, але для цього команді потрібно виграти залишилися матчі чемпіонату Англії, що зробити буде неймовірно важко. Підопічні Юргена Клоппа провалили цю кампанію і чекають її завершення, щоб виступити краще в наступному сезоні.

У майбутньому виїзному матчі «Ліверпуль» буде фаворитом і докладе всіх зусиль, щоб підтвердити цей статус. «Червоні» можуть грати без тиску на підсумковий результат в останніх турах Прем'єр-ліги, і ця обставина може розкріпачити гравців команди, які раніше явно не показували найкращу гру.

Вест Хем – Ліверпуль

Вест Гем – Ліверпуль факти

  • У матчі першого туру цього сезону Ліверпуль переміг Вест Гем з рахунком 1:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка була на понад (2,5) 1,67;
  • Також у трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,60;
  • Ліверпуль виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вест Хема в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 33-го туру англійської Прем'єр-ліги: на Вест Хем можна поставити 4,02, на нічию - 3,82, на Ліверпуль за 1,89. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч нового туру чемпіонату Англії, в якому Вест Хем на своєму стадіоні спробує відібрати очки у Ліверпуля. «Молотобійці» перебувають у складному турнірному становищі і зобов’язані грати на перемогу в кожній грі, а «червоні», по суті, просто дограють цю кампанію без серйозних завдань. І господарі, і гості цього сезону вкрай невдало обороняються, тому логічним вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві заб’ють» за 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0