Манчестер Сіті – Арсенал. Яка команда виграє головний матч сезону?

У середу, 26 квітня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Арсенал" в рамках 33-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Арсенал

Манчестер Сіті

Городяни скористалися осічками Арсенала в останніх турах чемпіонату Англії та скоротили відставання від лідера до мінімуму. Команда Пепа Гвардіоли не збирається знижувати темпи в Прем'єр-лізі, обігравши всіх суперників і налаштована захистити титул.

«Манчестер Сіті» продовжує брати участь у кількох змаганнях одночасно, але поки «городяни» справляються з таким насиченим і складним графіком. Майбутня зустріч буде дуже важливою для команди і на своєму стадіоні «Манчестер Сіті» розраховує впевнено перемогти та взяти всі три очки.

Арсенал

«Арсенал» втратив важливі очки в боротьбі з «Ліверпулем» і «Вест Хемом» у боротьбі за титул, хоча команда вела в обох матчах. Команда Мікеля Артети підпустила свого головного конкурента і поразка в центральному матчі нового раунду може негативно вплинути на чемпіонські амбіції лондонців.

Майбутній поєдинок можна сміливо назвати головним матчем сезону для «Арсеналу», в якому команда повинна показати свої найкращі якості та показати свою найкращу гру. Іспанський наставник канонірів точно не експериментуватиме зі складом, а випустить на поле своїх найсильніших гравців.

Манчестер Сіті – Арсенал

Манчестер Сіті – Арсенал факти

  • «Манчестер Сіті» переміг «Арсенал» з рахунком 3-1 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,71;
  • У трьох з останніх п'яти боїв між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,62;
  • Манчестер Сіті виграв останні шість матчів поспіль в англійській Прем'єр-лізі;
  • Манчестер Сіті виграв останні сім матчів проти Арсенала у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч чергового туру чемпіонату Англії: ви можете поставити на перемогу Манчестер Сіті з коефіцієнтом 1,53, на нічию за 4,36, а на перемогу Арсеналу – за 6,35. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч усього другого раунду чемпіонату Англії, результат якого може істотно вплинути на чемпіонську гонку. «Манчестер Сіті» по праву вважається фаворитом такої гри, адже зіграє на своєму стадіоні зі зручним для себе суперником. «Арсенал» невдало грав проти «Сіті» в останні роки, але цього разу вони повинні показати чемпіонську гру, якщо хочуть фінішувати на першому місці. Результат у такій грі буде на першому місці як у господарів, так і у гостей, тому логічним вибором буде ставка на «забивають обидві команди» за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0