Челсі – Брентфорд. Чи вдасться лондонцям перервати серію невезіння?

«Челсі» зіграє з «Брентфордом» у середу, 26 квітня, на «Стемфорд Брідж» у 33-му турі Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" – "Брентфорд".

«Челсі»

«Челсі» показав жахливі результати під керівництвом Френка Лемпарда, програвши всі чотири матчі: два в Прем’єр-лізі та два в Лізі чемпіонів. "Сині" явно грають у цьому сезоні і не ставлять перед собою особливих турнірних завдань на фініші поточного розіграшу англійської Прем'єр-ліги.

У новому матчі лондонці все ж спробують повернутися на переможний шлях, адже криза у них явно затягнулася і пора з неї якось виходити. Склад «Челсі» дозволяє команді боротися принаймні за місце в четвірці лідерів турнірної таблиці, але поки «сині» займають лише дуже низьку для себе 11 позицію.

Брентфорд

«Брентфорд» займає перше місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, але в останніх турах команда зіграла невдало, і серія з п’яти матчів не виграла, програвши три з них. «Бджоли» — типовий півзахисник чемпіонату Англії, який уже вирішив усі завдання на сезон і може грати у своє задоволення.

Звичайно, у виїзному поєдинку з «Челсі» гравці та тренерський штаб «Брентфорда» хочуть показати себе добре, але навіть поразка в такій грі не стане для них трагедією. Гості явно гратимуть другим номером, а основна ставка буде зроблена на надійну гру в захисті та контратаках.

Челсі – Брентфорд

Челсі проти Брентфорд факти

  • Челсі та Брентфорд зіграли внічию 0-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • Лише в двох з останніх п’яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) становила 1,99;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, склала 1,99;
  • Челсі не перемагав в англійській Прем'єр-лізі п'ять матчів поспіль;
  • Челсі програв чотири матчі поспіль у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 33-го туру Чемпіонату Англії: на Челсі можна поставити 1,66, на нічию – 3,83, на Брентфорд – 5,77. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Челсі» в цьому матчі спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками за останні провальні результати в АПЛ і Лізі чемпіонів, тому на рідному стадіоні спробує показати свій найкращий футбол. Брентфорд перебуває в поганій формі, але випереджає суперника в турнірній таблиці і готується протистояти фавориту. Але в даному випадку хочеться вірити в господарів і зробити ставку на фору 1 (-1) за 2,16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0