Бохум – Боруссія Д. Чи зможуть Буллз зберегти лідерство в Бундеслізі?

У п'ятницю, 28 квітня, на стадіоні "Воновія Рурштадіон" відбудеться матч "Бохум" - "Боруссія" в рамках 30-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бохум" проти "Боруссії".

Бохум

Бохум в останньому турі чемпіонату Німеччини знову не досяг успіху, розгромно поступившись Вольфсбургу. Команда знаходиться в нижній частині турнірної таблиці над зоною вильоту, але будь-яка нова осічка може стати фатальною для Бохума, а це означає, що йому потрібно продовжувати намагатися набирати очки.

У майбутньому матчі Бохум буде явним аутсайдером, але підтримка місцевих уболівальників може допомогти господарям цього вечора. Бохуму просто нікуди відступати, і в останніх турах цього розіграшу Бундесліги команда повинна показати свій найкращий футбол, якщо хоче залишитися в еліті німецького футболу.

Боруссія Д

«Джмелі» несподівано вийшли в лідери турнірної таблиці чемпіонату Німеччини, скориставшись осічкою в Баварії в минулому турі. Дортмундська "Боруссія" лише на одне очко випереджає чинного чемпіона Бундесліги, а це означає, що боротьба за золоті медалі в кінці сезону буде дуже гарячою.

Звичайно, дортмундська "Боруссія" намагатиметься виграти всі матчі, що залишилися, і планує почати з виїзного матчу проти "Бохума". «Джмелі» знаходяться в хорошій формі, вони націлені виключно на чемпіонат Німеччини і обов’язково намагатимуться грати першим номером у подальшій грі.

Бохум – Боруссія Д

Бохум – Боруссія Д: факти

  • Дортмундська «Боруссія» перемогла «Бохум» з рахунком 3:0 у матчі першого туру цього чемпіонату Німеччини;
  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Німеччини: «Боруссія» Д перемогла «Бохум» з рахунком 2:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,56;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал овер (2,5) становила 1,49;
  • Бохум вже чотири тури поспіль не може виграти чемпіонат Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру німецької Бундесліги: на перемогу Бохума можна поставити 4,80, на нічию – 4,80, на перемога Боруссії Д за 1,61. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Така зустріч – чудовий шанс для «Боруссії» закріпитися на першій позиції в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини. Навіть граючи на виїзді, «Бики» будуть вважатися фаворитами цього матчу і, безумовно, зроблять усе можливе, щоб взяти дуже важливі три очки в кінці сезону. «Бохум» обов’язково відіграється, адже господарям теж потрібні очки, щоб зберегти прописку в еліті німецького футболу. Але все-таки клас гостей має відігравати вирішальну роль, а значить, логічно поставити на Гості 2 (-1) за 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0