Німан проти Динамо Мінськ. Динамо продовжить перемагати?

29 квітня в матчі 6-го туру Вищої ліги Білорусі на «Неман Арені» (Гродно) поміряються силами клуби «Німан» і «Динамо» Мінськ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Німан» – «Динамо» Мінськ

«Німан»

«Німан» не програє вже три зустрічі поспіль у чемпіонаті, цього разу гродненці з мінімальним рахунком обіграли «Мінськ» — 1:0. Підопічні Ігоря Ковалевича провели зустріч краще, команда володіла м'ячем 60% ігрового часу. Водночас господарі вміло оборонялися, не давши «жовто-зеленим» ще раз наблизитися до своїх воріт. Уже в середині другого тайму удача повернулася обличчям до "оленів", Савицький забив гол, який у підсумку став переможним.

«Німан» посідає 6 місце в турнірній таблиці з 7 очками після 4 зустрічей, різниця м’ячів 6:4.

Динамо Мінськ

Динамо накопичило серію з п'яти перемог поспіль у чемпіонаті країни, розігравшись в останньому домашньому матчі з Нафтаном - 3:1. Підопічні Вадима Скрипченка як власники активно рухалися вперед, але відкрити рахунок так і не змогли. Лише до свистка на перерву «біло-сині» розгорнули оборону «олійників». У другому таймі мінчани продовжили атакувати, без проблем добивши гостей. Перемогу Динамо принесли голи Бикова, Оріньо та Седька.

Динамо займає перше місце в Прем'єр-лізі, набравши 15 очок, при співвідношенні м'ячів 14:3.

Німан проти Динамо Мінськ

Німан проти Динамо Мінськ факти

  • «Німан» не програє в останніх 4 матчах сезону;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 7 ігор «Німана» сезону 1,64;
  • Мінське «Динамо» виграло 7 останніх матчів чемпіонату Білорусі 2,20;
  • Більше 2,5 голів у 4 з останніх 5 матчів Динамо Мінськ у чемпіонаті Білорусі 2,04.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій зустрічі віддають перевагу гостям зі столиці. Котирування Вікторії Неман становили 3,35. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,05. Котирування зупинилися на перемозі мінського "Динамо" на рівні 2,20. Букмекер не очікує результативного футболу у виконанні команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,68, на «Тотал більше 2,5» з лапками - 2,04. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Німан» протягом сезону набирає обертів, команда регулярно чіпляється за очки в останніх турах. «Динамо» підійшло до старту сезону в оптимальному стані, клуб просто не помічає конкурентів на своєму шляху. Що стосується майбутньої гри, то вірю в продовження серії успіхів підопічних Скрипченка, біло-сині досягнуть успіху навіть на виїзді завдяки зіграному складу: перемога мінського «Динамо» - 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0