Реал Мадрид проти Альмерії. Чи варто чекати сенсацій у Мадриді?

29 квітня в рамках 32-го туру іспанської Прімери на арені «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид) зустрінуться команди «Реал» і «Альмерія».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Мадрид" – "Альмерія".

Реал Мадрид

Реал перервав серію з двох перемог поспіль у чемпіонаті, в останньому турі на виїзді поступившись Жироні 2:4. Підопічні Карло Анчелотті провалили першу половину зустрічі, через що вже в середині стартового відрізку мадридці палали з рахунком 0:2. Надалі гості змогли прискоритися, навіть скоротивши відставання. Після перерви ситуація повторилася, "жирондисти" швидко втекли вперед, але "вершкові" не знайшли відповіді. У гостей голи відзначилися Вінісіус і Лукас Васкес.

Мадридський "Реал" займає 2-е місце в Ла Лізі з 65 очками та співвідношенням м'ячів 65:28.

Альмерія

Альмерія перервала серію з двох поразок поспіль, зламавши опір Хетафе на виїзді 2:1. Підопічні «Рубіна» непогано розпочали матч, вже на 7-й хвилині зуміли вийти вперед. Ще до кінця перерви червоно-білі здобули територіальну перевагу, адже сині залишилися в меншості. Після паузи гості продовжили йти вперед, зумівши зміцнити перевагу. Лише після цього команда розслабилася, дозволивши господарям розмочити рахунок. Героєм зустрічі у складі червоно-білих виявився Суарес, який оформив дубль.

Альмерія посідає 15 місце в чемпіонаті з 33 очками та різницею м'ячів 38:53.

Реал Мадрид проти Альмерії

Реал Мадрид проти Альмерії факти

  • Реал забив принаймні 3 голи в останніх 6 домашніх матчах у всіх турнірах проти Альмерії.
  • Реал Мадрид переміг у 1-му таймі та в матчі в своїх останніх 6 домашніх матчах у всіх турнірах проти Альмерії 1,48;
  • Реал М виграв останні 6 домашніх матчів у всіх турнірах проти Альмерії;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 5 іграх Ліги Альмерії 1,36

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в перемозі мадридців. Для "Реала" котирування становили 1,17. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 8,20. На успіх Almeria котирування зупинилися близько 16.00. Букмекери чекають результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.88, «Тотал більше 3.5» з лапками - 1.96. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал отримав дошкульний удар по гордості в минулому турі, тепер команда спробує виправити ситуацію. Альмерія бореться за виживання, команда не може собі дозволити розслаблятися. Гості в кожній зустрічі налаштовані боротися за очки. Звичайно, мадридці є фаворитами домашнього матчу, але не думаю, що вони будуть жити заради великого успіху. Тому пропоную зіграти на гостей з позитивним гандикапом: Альмерія не програє більше 2 голів: Альмерія з гандикапом 1 (+2,5) – 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0