Рома проти Мілана. Хто виявиться сильнішим у боротьбі грандів Серії А?

29 квітня у матчі 32-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) поміряються силами клуби «Рома» та «Мілан».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома – Мілан

Рома

Рома в останньому матчі чемпіонату Італії програла, поступившись на виїзді Аталатні 1:3. У першому таймі підопічні Жозе Моурінью виглядали краще, але відрізок команда провела практично без ударів по воротах. Більше того, «богиня» вийшла вперед ще до перерви. У другій половині зустрічі «червоно-жовті» змушені були ризикувати, гості припускалися помилок, якими бергамотці продовжували користуватися. У підсумку Пеллегріні зумів забити один гол, але цього виявилося недостатньо для успіху.

Рома посідає 5-е місце в Серії А з 56 очками та різницею м'ячів 43:29.

Мілан

Мілан не програвав чотири зустрічі поспіль у національному чемпіонаті, цього разу клуб переміг Лечче вдома з рахунком 2:0. Підопічні Стефано Піолі мали тотальну перевагу над суперником, команда контролювала м'яч 68% ігрового часу. У підсумку "червоно-чорним" вдалося забити по голу в кожному з сегментів. В обороні господарі також зіграли переконливо, не дозволивши «вовкам» серйозно претендувати на перемогу. Героєм зустрічі у "дияволів" виявився Леау, який оформив дубль.

Мілан посідає четверте місце в чемпіонаті з 56 очками при різниці м'ячів 51:37.

Рома проти Мілана

Рома проти Мілана факти

  • Мілан не зазнав поразки в останніх 6 матчах сезону;
  • Загалом менше 2,5 голів в останніх 5 матчах сезону Мілана 1,57.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита цієї зустрічі. Котирування Вікторії Роми становили 2,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,10. На успіх Мілана котирування зупинилися на позначці 2,85. Букмекери не чекають результативного футболу від італійських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.57, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.37. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рома демонструє хороший результат, як в Європі, так і в чемпіонаті Італії. Те ж саме можна сказати і про Мілан, обидва клуби дійшли до півфіналу Кубка європейців і борються за місце в топ-4 Серії А. Очки в цій зустрічі важливі для обох клубів, враховуючи здатність Моурінью будувати гру в захисті, то я очікую велику боротьбу в матчі і мінімум забитих голів: тотал під 2,5 - 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0