Фулхем – Манчестер Сіті. Чи візьмуть громадяни ще три очки?

У неділю, 30 квітня, на стадіоні "Крейвен Котедж" відбудеться поєдинок "Фулхем" - "Манчестер Сіті" в рамках 34-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Фулхем» – «Манчестер Сіті».

Фулхем

Фулхем проводить дуже хороший сезон в Прем'єр-лізі, команда заслужено займає середину турнірної таблиці і навіть деякий час претендувала на єврокубкову зону. Лондонцям точно не загрожує виліт, тому команда просто розігрує поточний розіграш.

Матч проти Манчестер Сіті в АПЛ стане справжнім випробуванням для Фулхема, який однозначно має намір битися з чинним чемпіоном вдома. Звісно, господарі цієї гри не будуть такими мотивованими, як гості, але зі своїми вболівальниками, очевидно, намагатимуться показати хороший рівень футболу.

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті повністю повернувся в чемпіонську гонку після кількох осічок Арсеналу, і тепер доля чемпіонського титулу в руках жителів міста. Команда Пепа Гвардіоли повинна продовжувати перемагати, щоб вийти на перше місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Не забуваймо, що Манчестер Сіті продовжує змагатися в Лізі чемпіонів і Кубку Англії, і буде цікаво подивитися, як команда впорається з таким насиченим графіком наприкінці сезону. Але широка лава запасних дозволяє іспанському менеджеру використовувати активну ротацію.

Фулхем – Манчестер Сіті

Фулхем проти Манчестер Сіті факти

  • «Манчестер Сіті» переміг «Фулхем» з рахунком 2-1 у першому турі цього сезону чемпіонату;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,58;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,89;
  • Манчестер Сіті виграв останні тринадцять матчів проти Фулхема у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед шанувальників англійського футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу «Фулхема» можна поставити 9,96, на нічию — 5,18, на успіх Манчестер Сіті за 1,34. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже важливий матч у контексті боротьби за титул: «Манчестер Сіті» чекає важка поїздка до «Фулхема», який дуже добре виступає в цьому сезоні. Містяни по праву вважаються явними фаворитами зустрічі і будь-який результат, окрім переможного, вважатиметься для гостей невдалим. Тим не менше господарі цілком здатні хоч раз у такому поєдинку засмутити чужі ворота. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0