Байєр – Кельн. Чи продовжиться безпрограшна серія господарів?

У п'ятницю, 5 травня, на стадіоні "БайАрена" відбудеться поєдинок "Байєр" - "Кельн" в рамках 31-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "Кельн".

Байєр

В останньому турі чемпіонату Німеччини фармацевти зіграли внічию з Уніоном і можуть скористатися цим результатом. Байєр не зміг взяти три очки, але продовжив безпрограшну серію у всіх турнірах, знаходиться в єврокубковій зоні з претензіями на місце в Лізі чемпіонів.

Не забувайте, що Леверкузен продовжує грати в Лізі Європи і вже дійшов до півфіналу в цьому турнірі, по праву є одним із претендентів на перемогу. Обидва змагання дуже важливі для «Байєра», а це означає, що команда намагатиметься виграти у всіх матчах, що залишилися цього сезону.

Кельн

Кельн в останньому турі німецької Бундесліги вдома мінімально поступився Фрайбургу і продовжує йти в середині турнірної таблиці чемпіонату. Поки що «Козли» не гарантували собі вихід в еліту на наступний сезон, але все одно знаходяться на безпечній відстані від зони вильоту.

Важко уявити, що «Кельн» опиниться в числі претендентів на виліт до кінця нинішнього сезону, команда просто завершує сезон без серйозних турнірних претензій. У подальшій грі гості будуть аутсайдером, але все одно намагатимуться нав'язати свою гру фавориту.

Байєр – Кельн

Байєр проти Кельна факти

  • «Байєр» переміг «Кельн» з рахунком 2:1 у матчі першого туру цього чемпіонату Німеччини;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 1,66;
  • У чотирьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,64;
  • Байєр виграв три з останніх п'яти матчів проти Кельна в Бундеслізі;
  • Байєр не програє в 14 матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч нового туру німецької Бундесліги: на Байєр можна поставити 1,71, на нічию — 4,30, на Кельн — 4,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Байєр продовжує претендувати на високі місця в нинішньому розіграші чемпіонату Німеччини, тому в кожному з матчів, що залишилися, гратиме на перемогу. Але мотивація «Кельна» наприкінці сезону буде значно меншою, адже команда вже не зможе істотно змінити своє турнірне становище. Леверкузен перебуває в дуже хорошій формі, і цей фактор може стати ключовим у майбутньому матчі. Цікавим варіантом видається ставка на гандикап 1 (-1) за 2,10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0