Тобол - Кайрат. Хто виявиться сильнішим у матчі сусідів по турнірній таблиці?

6 травня в матчі 8-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Тобол» і «Кайрат Алмати». Матч відбудеться на стадіоні «Центральний» (Костанай).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тобол проти Кайрат

Тобол

Тобол вже чотири зустрічі поспіль не може перемогти в чемпіонаті, цього разу команда вдома розділила очки з Актобе 2:2. Підопічні Міліча Чурчіча провели невдалу зустріч, через що вже в середині другого тайму палали в рахунку 0:2. Варто відзначити, що «жовто-зелені» не змирилися з поразкою, команда наростила обертів, зумівши відновити рівновагу до кінця матчу. Героєм зустрічі у "комбінаторів" виявився Сергєєв, який оформив дубль. «Тобол» посідає 7 місце в чемпіонаті Казахстану, набравши 11 очок, при різниці м'ячів 10:10.

Попри поразку від «Аксу» з рахунком 1:2 «Тобол» минулого тижня зумів вийти до чвертьфіналу Кубка країни. За сумою двох зустрічей перемогли з рахунком 3:2.

Кайрат

Кайрат також допустив осічку в останній зустрічі чемпіонату, зігравши вдома внічию з Ордабаси 2:2. Підопічні Кирила Кекера весь час намагалися контролювати хід зустрічі, це допомогло їм вийти вперед у першому таймі. Одразу після перерви гості захопили ініціативу, двічі розписавшись у воротах жовто-чорних. Алмати довелося дуже постаратися, щоб зберегти хоча б нічию. Лідером атаки у господарів виявився Паулу, який оформив дубль.

Кайрат посідає 5 місце в чемпіонаті з 12 очками та різницею м'ячів 16:10.

Тобол - Кайрат

Тобол vs Кайрат факти

  • Тобол не може виграти в останніх 4 зустрічах чемпіонату Казахстану;
  • Більше 2,5 голів зіграно у 8 з останніх 9 ігор Кайрата 1,78.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування успіху Тобола - 1,96. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на Вікторії Кайрат, на рівні 3,35. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.92, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.78. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Тобол» після вдалого початку сезону перебуває в кризі, не виграючи чемпіонат з 14 березня. Далі в турнірній таблиці йде «Кайрат», вдома команда підведена грою, але на виїзді очки набирає регулярно. Не чекаю сюрпризів від очної зустрічі, господарі йдуть на спад, гості на виїзді чудові, тож варто поповнювати запас очок: Кайрат не програє – фора 2 (0) – 2.40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0