Вердер проти Баварії. Мюнхенці залишаться в лідерах Бундесліги?

У суботу, 6 травня, на стадіоні «Везерштадіон» відбудеться матч між «Вердером» і «Баварією» в рамках 31-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вердер" – "Баварія".

Вердер

Бременський Вердер в останньому турі чемпіонату Німеччини на виїзді поступився Шальке і продовжив серію непереконливих матчів. «Вердер» останнім часом дуже нестабільний і цілком заслужено знаходиться в середині турнірної таблиці, не претендуючи ні на єврокубкові місця, ні на виліт.

Матч майбутнього туру стане хорошою перевіркою для рідної команди, яка має показати свою справжню силу на тлі чинного чемпіона країни. Звичайно, «Вердер» планує порадувати своїх уболівальників у такому важливому матчі, але бременцям буде дуже складно зачепити якісь очки.

Баварія

Баварія скористалася осічкою Боруссії Д і повернулася на першу позицію в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини, обігравши вдома Герту. У психологічному плані така перемога дуже важлива для мюнхенців, які раніше грали дуже непереконливо і втратили важливі очки в боротьбі за титул.

Зараз саме підопічні Томаса Тухеля перебувають у статусі фаворита чемпіонських перегонів і до кінця чемпіонату намагатимуться показати свій найкращий футбол, щоб утриматися на першому місці. У матчі нового туру «Баварія» буде фаворитом і однозначно гратиме з позиції сили, володіючи ініціативою більшу частину гри.

Вердер проти Баварії

Факти про матч "Вердер" - "Баварія".

  • У матчі першого туру поточного розіграшу Бундесліги "Баварія" перемогла "Вердер" з рахунком 6:1;
  • У трьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) була 1,32;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,59;
  • "Баварія" виграла чотири з останніх п'яти матчів проти "Вердера" в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч чергового туру німецької Бундесліги: на перемогу бременського Вердера можна поставити 7,40, на нічию 6,70 і на перемогу Баварії за 1,33. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баварія після повернення лідерства в Бундеслізі докладе всіх зусиль, щоб залишитися на першому місці в турнірній таблиці до кінця чемпіонату. Для цього «Баварії» потрібно виграти всі матчі, що залишилися, і виїзний матч проти «Вердера» не стане винятком. Звісно, господарі захочуть гідно виступити у боротьбі з фаворитом, але все-таки клас гостей та їх мотивація мають зіграти ключову роль. Логічним варіантом здається ставка на фору 2 (-1,5) за 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0