Манчестер Сіті - Лідс. Чи вдасться «городянам» зміцнити лідерство в АПЛ?

У суботу, 6 травня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Лідс" в рамках 35-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Лідс

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» пройшов дуже довгий і важкий шлях, щоб відновити лідерство в АПЛ, тому до кінця сезону «городяни» докладуть максимум зусиль, щоб закріпитися на першій позиції турнірної таблиці. А для цього команда Пепа Гвардіоли повинна продовжувати перемагати.

Містяни вважаються явними фаворитами майбутнього матчу і, безперечно, намагатимуться здобути впевнену перемогу та забити суперникам кілька голів. Треба визнати, що "Манчестер Сіті" знаходиться в чудовій формі за підсумками сезону і заслужено займає перше місце.

Лідс

Лідс програв важливий матч проти Борнмута в чемпіонаті Англії, а перед цим зіграв внічию з іншим суперником у боротьбі за виживання - Лестером. Очевидно, що доля «білих» у цьому сезоні англійської Прем’єр-ліги вирішуватиметься в останніх турах і не все залежатиме від результатів команди.

Але вже зараз можна сміливо сказати, що Лідс провалив цей сезон і навряд чи хтось здивується, якщо за його підсумками команда вилетить у Чемпіоншип. У матчі нового туру Прем'єр-ліги гостям доведеться показати найкращий футбол, щоб взяти очки на полі чинного чемпіона.

Манчестер Сіті - Лідс

Манчестер Сіті проти Лідса факти

  • «Манчестер Сіті» переміг «Лідс» з рахунком 3-1 у матчі першого раунду цього чемпіонату Англії;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,86;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на тотал понад (2,5) 1,33;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Лідса в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей важливий матч нового туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити з коефіцієнтом 1,21, на нічию за 7,07, а на перемогу Лідса – за 14,15. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є очевидний фаворит - Манчестер Сіті, якому до кінця нинішнього сезону чемпіонату Англії вкрай небажано втрачати очки в прохідних матчах проти слабших суперників, особливо вдома. У «Лідса» складне становище в турнірній таблиці, що змушує гостей ризикувати і шукати щастя в атаці, навіть у такому складному матчі проти чинного чемпіона. У цьому випадку логічно повірити в клас і силу господарів і вибрати фору 1 (-2) за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0