Ньюкасл – Арсенал. Яка команда виграє центральний матч туру?

«Ньюкасл» зустрінеться з «Арсеналом» у неділю, 7 травня, на «Сент-Джеймс Парк» у 35-му турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ньюкасл» – «Арсенал».

«Ньюкасл»

«Ньюкасл» знаходиться в дуже хорошій формі для важливого матчу нового раунду чемпіонату Англії, впевнено вигравши останні три матчі. «Сороки» займають першу четвірку турнірної таблиці, і поки що у команди все складається добре, і в наступному сезоні вона повинна грати в Лізі чемпіонів.

Майбутня зустріч стане хорошим тестом для Ньюкасла, якому доведеться зіграти на своєму стадіоні проти однієї з найкращих команд поточного сезону АПЛ. «Сороки» не раз доводили в цій кампанії, що не визнають жодних авторитетів і справедливо розраховують взяти три очки в матчі з «канонірами».

Арсенал

Арсенал після кількох невдалих матчів втратив лідерство в турнірній таблиці і зараз переживає не найкращий відрізок сезону. Команда допустила кілька непотрібних осічок, але поразка від «Манчестер Сіті» все ж показала різницю в класі між «канонірам» і чинним чемпіоном Прем’єр-ліги.

Тим не менш, команда Мікеля Артети явно налаштована боротися за чемпіонство до останнього туру, а для цього необхідно виграти всі зустрічі, що залишилися. Перемога над «Ньюкаслом» у новому турі Прем'єр-ліги дозволить «канонірам» повернути віру в свої сили та помітно покращить настрій у команді, тому гості мають намір виграти виїзний матч.

Ньюкасл – Арсенал

Ньюкасл – Арсенал факти

  • «Арсенал» і «Ньюкасл» зіграли внічию 0-0 у першому турі цієї гри чемпіонату;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,73;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють» завжди становила 1,57;
  • Арсенал виграв три з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти Ньюкасла.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів англійського футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч 35-го туру Прем'єр-ліги: на «Ньюкасл» можна поставити за 2,49, на нічию — 3,59, на «Арсенал» за 2.79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Найважливіший турнірний матч для обох команд, результат якого може визначити їх подальші перспективи в кінці сезону. «Ньюкасл» повинен продовжувати набирати очки, щоб залишитися в топ-4, а «Арсенал» з нетерпінням чекає золотої медалі чемпіонату. Виділити фаворита в такому поєдинку дуже складно, та й останні роки суперники не надто результативно грали в стиках. Але цього разу обидві команди повинні виграти і рухатися вперед, тому ставка на тотал більше (2,5) становить 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0